This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Guusje van de Tepelring
Guusje van de Tepelring - 1 Item
Ik ben het geloof in de liefde niet verloren, maar opslag verliefd worden overkomt mij niet meer zo snel, want er moet wel een klik zijn, Mocht dat het geval zijn, dan heet dat geluk en geluk wil ik niet op afstand, maar 24 uur per dag in mij voelen, dat is toch wat het leven zo mooi maakt, al die geluksmomenten. Alleen is het wel belangrijk dat je die kan delen met een partner met wie je een behoorlijke verbondenheid hebt. Ik hoor graag van je als ik jou aanspreek! dikke kus alvast.....
Guusje van de Tepelring
al mijn slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marie van Geel
Marie van Geel - de zenuwen rond haar anus geprikkeld
Mijn favoriete anale standjes, zijn standjes waarbij ook de clitoris nog gestimuleerd kan worden. Dubbel plezier is dan ook echt dubbel plezier wanneer je een lover hebt die weet hoe het moet. Als je als man een vrouw anaal penetreert in dit standje, vinger haar dan ook eens. Op deze manier worden de zenuwen rond haar anus geprikkeld en wordt de clitoris gestimuleerd. Zo kunnen jullie beiden heerlijk klaarkomen!
Wim van Beffum
Wim van Beffum - hoge ladder
Laat het even voor alle duidelijkheid gezegd zijn dat seks iets is dat je met zijn zessen moet zien te ontwikkelen en ontdekken. Er geen blokkades of remmingen in ons op mogen treden want dan gaat het gegarandeerd mis tussen ons. Geef ik mijn blootfoto’s aan jou of jullie dan verwacht ik ook het zelfde van jou! dus als ik er voor ga dan verwacht ik dat ook volledig van jou of van jullie..... of plaats ik de ladder nu veel te hoog hier?? Ik bericht je als we met zijn zessen zijn…..
David
David - raadsel
Waarom sterven mannen vóór hun vrouw? Omdat ze dat willen.
Vloon
Vloon - figuurcorrigerende broekjes
Wie draagt er net zoals ik hier wel eens figuurcorrigerende broekjes?? Zo’n boxer-short model maakt je buik pas echt plat, tilt je bips lekker op en geeft lichte steun aan je onderrug. Heerlijk vooral tijdens het bipsvingeren!
Zuster Nel
Zuster Nel - geen pis!
Vrouwelijke ejaculatie, ook wel bekend als squirting of gushing, verwijst naar het uitstoten van aanzienlijke hoeveelheden doorzichtig vocht uit paraurethrale klieren of de urethra. Uh..dank u dr. NBR, maar wablief? Nou, het zit namellijk zo: er is nogal wat discussie waar al dat vocht vandaan komt. De een zegt uit klieren in de vagina. Anderen zeggen dat het uit de urinebuis komt. Over een ding zijn de geleerden het eens: Het is geen pis.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook