This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Inneke Bouterse
Inneke Bouterse - 1 Item
Hoi, ik zoek een intelligente jongen met wie ik kan lachen en die ook net zoals ik sportief is en niet op zn piemel is gevallen. Tot nu toe hebben alle jongens die ik leuk vind helaas een relatie but who knows... Misschien zit die wel gewoon op deze site!? Ja ik moet mezelf een beetje promoten en probeer het gewoon hier :) mooie borsten niet??
Inneke Bouterse
heet slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Pien en Wiemel
Pien en Wiemel - intens te genieten
Hoi daar, Heb je zin in een middag of avond heerlijk te ontspannen en intens te genieten dan ben je bij ons in goede handen. Wij jong slank goed uitziend koppel bieden je een heerlijke hete stenen massage gevolgd door erotische massage en body2body onder het genot van een drankje in heerlijke sfeer voor een kleine vergoeding uiteraard aan jou door wie je gemasseerd wil worden kan ook door ons beiden. Nieuwsgierig mail ons en je krijgt altijd antwoord!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - toffere sfeer daar!
Mijn vriendin en ik gaan binnenkort wederom naar het strand, lekker naakt!! We zullen ons vlak bij de strandopgang leggen, en dus niet achter de struiken daar beetje verder. Dat zal vast een beter gevoel geven denk ik. Dan heb je ook geen last van mensen met eventueel verkeerde bedoelingen, zoals laastst. Vooraan op het strand zijn meestal gezinnetjes en koppeltjes. Lekkere toffere sfeer daar!
Boudesteijn
Boudesteijn - panel
Ik zit tegenwoordig in een panel dat er voor zorgt er in Nederland voor dat er vernieuwende, op vrouwen gerichte, erotische films op tv worden uitgezonden, ofwel porna. Porna is porno die vrouwen echt leuk vinden. Leuk, spannend, opwindend, geil en zinnenprikkelend. Wat is Porna? Dat bepaalt de zender dus niet zelf, maar laten ze overaan het panel. Jullie kunnen je ook nog opgeven voor dit panel. Let wel! alle door het panel als 'Porna' beoordeelde films worden vertoond!!!! . Wordt een fragment afgekeurd door het panel? Dan wordt het ook niet meer uitgezonden. Waar wachten jullie nog op?
Keesje Kontvleesje
Keesje Kontvleesje - spelletjes
Heb jij zin om een ondeugend, romantisch of verleidelijk spelletje met je lief te spelen? Met deze stoute spelletjes beleef je een verrassend en misschien wel heel ondeugend avondje. Van lief tot pikant en soms met een dikke knipoog. Vanaf nu op deze pagina elke week een nieuw stout spelletje. Ook leuk al je inspiratie zoekt voor een vrijgezellenavond of als je de sekskennis van je vrienden wilt testen. Ra ra, waar is het, Flirt maar raak, Glow in the dark, Een ijsfestijn, Ezeltje Prik en verberg de knakworst.......
Van Bafdonk
Van Bafdonk - lamp
Hoeveel vrouwen heb je nodig om een lamp in te draaien? Twee, 1 om de ladder vast te houden en 1 om een man te gaan halen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook