This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Audrie Nicole
Audrie Nicole - 1 Item
hier een tip voor de dames: Bel je lief op en vertel dat je aan hem moest denken en dat er een stoute gedachte door je hoofd ging... Ideetjes: Misschien denk je met dit prachtige weer wel aan een stiekeme vrijpartij in het park of in de tuin; onder een lange rok ziet niemand iets.... Of dat je vanavond sexy lingerie draagt als hij thuis komt... Of dat je een speciale champagne verrassing voor haar hebt klaar staan....Of bestel een lekker onderbroekje van mij en doe die om zijn hoofd. Doe het gewoon, hij zal je dankbaar zijn.....
Audrie Nicole
heet stringetje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - stof
Wat moet je antwoorden als je vrouw vraagt: Wat is er op de TV vanavond? Stof
Van Keulen
Van Keulen - raadsel
Waarom kan je borstvoeding niet koken ? Heb je ooit al eens een fluitende tepel gezien?
Lucie Šafáriová
Lucie Šafáriová - filmpje
Ik heb nu een filmpje gemaakt van 2 lesbo’s. Die hebben hun speeltjes uit de kast getrokken. Ze beginnen elkaar lekker te zoenen en met elkaars lekkere borsten te spelen. Als ze langzaam nat beginnen te worden pakken ze hun speeltjes stoppen ze die in elkaars poesjes. Ze drukken het knopje in en het gekreun begint lekker te genieten. Ik zet hem snel online!
bastiaan
bastiaan - vakantie
Weten jullie wel dat ik en mijn vrienden elkaar kennen van de naturistenvereniging?? . We zijn dus altijd naakt als we bij elkaar zijn en doen daar niet moeilijk over. Soms is dat wel eens anders. We waren bij Peter thuis. Ze woonden in een heel klein dorpje in Drenthe. Peter zijn ouders waren op vakantie en wij hielden vakantie op hun landgoed. Het was een mooie zomermiddag. Het zonnetje scheen lekker. Dus waren we buiten op een mooi grasveld op het landgoed. Peters ouders hadden via hun smartphone echter toegang tot de camera’s om het huis. Zij hebben de hele week kunnen genieten van onze kunsten. En wat denken jullie? Toen ze thuis kwamen waren ze niet eens boos en deden gelijk hun kleren uit…..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook