This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ashlyn Letisia
Ashlyn Letisia - 1 Item
Ik ben inmiddels alweer 6 jaar alleen en heb sindsdien niet meer veel mannen in mijn kontje gehad. Ik mis het echter wel: liefde, aandacht en gewoon samen genieten. Ik zou er persoonlijk niet aan moeten denken voor altijd alleen te blijven nu. Ik ben zeker niet wanhopig maar een fijn lief sexmaatje, waarmee je kan lachen, genieten en af en toe ook kan huilen, daar zal ik toch niet de enige in zijn die dat wil? Herken jij jezelf in deze oproep en wil je ontdekken of het klikt? Dan zou ik het leuk vinden als je mijn slipje bestelt en daarbij wat over jezelf vertelt!
Ashlyn Letisia
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - nectar
Wat door seksuele opwinding de vaginasappen zijn van een vrouw is het voorvocht van een man. Als jullie het leuk vinden dan mail ik wat foto’s waarin mijn 'nectar' stroomt in volle hevigheid. Velen vinden dit vocht heerlijk en opwindend om te proeven (zoals dit meisje hier…) . Glad en ziltig van smaak......mmmmm
Miko
Miko - ezeltje
Ik speel vaak EzeltjePRIK. Voor dit spelletje heb je geen ezel en zijn staart nodig, maar een tekening van een mooie man. Deze kan je natuurlijk zelf tekenen, maar je mag ook een foto of poster van een mooie (blote) man nemen. Wel heb je ook een tekening of foto van een mooie (naakte) vrouw voor hem nodig.Zo wordt het gespeeld: Blinddoek je partner en draai hem/haar in het rond. Als je lief goed duizelig is mag hij/zij met een speld in de tekening prikken. Het lichaamsdeel dat je hebt geprikt moet je geblinddoekt likken of strelen bij je partner. Speel het spel gewoon om de beurt.
Bambie
Bambie - America's Most Wanted
Didn't I see you on "America's Most Wanted"?
Vloon
Vloon - een opmerking over mijn geschoren ballen
Laatst een slipje gehaald en ze wilde me nog wel even masseren. Daar lag ik met mijn stijve pik en schaamde me een beetje. Ze glimlachte echter en maakte een opmerking over mijn geschoren ballen. Ze zei dat haar man gewoon behaard was en dat ze voor het eerst een intiem gladgeschoren man zag. Zonder verder iets te zeggen pakte ze mijn ballen en speelde hiermee. Plotseling pakte ze mijn pik en bukte voorover en nam hem in haar mond. Ik genoot met volle teugen. Daarna keek ze me aan en zong uit volle borst: suikerbiet, suikerbiet, voor zaad ben ik allergisch, dus slikken doe ik niet. Ik zeg: Jammer dan!
Winfried
Winfried - komen
Truusje komt van school en gaat naar huis. Daar vraag Truusje aan haar moeder “Mama, waarom gaan mensen met hun benen omhoog naar de hemel?” Antwoordt haar moeder “Dat lijkt me niet Truusje, hoezo?” Zegt Truusje: “Oh, maar ik zag net de buurvrouw met haar benen omhoog liggen en ze schreeuwde 'Oh god, ik kom, ik kom' haar moeder kijkt bedenkelijk, ondertussen praat Truusje verder en zegt: “Het is maar goed dat papa erop lag, anders was ze nog echt gegaan ook!”
Ar Babette
Ar Babette - na het epileren van mijn KRANS
Hallo allemaal, na het epileren van mijn KRANS, had ik nogal last van rode bultjes en nadien ingegroeide haren, totdat ik bij de producten voor ontharen een olie tegenkwam!! Gewoon even voor het scheren de huid hiermee inwrijven en het aantal ingroeiende haartjes vermindert snel... (bij mij toch) De olie die ik heb is van kruidvat, ('t is een wit plastiek flesje zo groot als een flesje oordruppels of zo en met een roze etiket) maar ik heb nu ook in andere winkels al soortgelijke olie's gezien. Ps. het kan ook bijzonder fijn zijn om eens zo’n flesje in je FOEF leeg te spuiten……….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook