This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Audry Lynn
Audry Lynn - 1 Item
Hoi hoi, Ik ben alweer een tijdje solo en ik mis toch een man in mijn leven. .Na een niet zo leuke relatie heb ik wel wat moeite me helemaal te geven, omdat mijn ex ziekelijk jaloers was en daardoor losse handjes. Inmiddels is dat alweer lang geleden en vind ik zo alleen blijven maar niets. Dus ik heb de dildo in de kast gezet en ik zou heel graag een lieve, eerlijke en humorvolle man willen leren kennen. Een man die weet hoe hij een vrouw in haar waarde moet laten!! Als je dat kan heb ik heel veel liefde en gezelligheid terug te bieden, duskoop gewoon een onderbroekje van me….xxx
Audry Lynn
vers gedragen slipje..
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Arantxa
Arantxa - lekker feesten!
Ik houd van uitgaan, feesten, dansen en sjansen in de meest sfeervolle en gezelligste sexbios van Amstelveen. Een belevenis voor iedereen van boven de veertig jaar. Feesten waar je heen gaat puur voor de gezelligheid, met leuke mensen, de beste films en zeer een betaalbare entreeprijs. Misschien zie ik jullie daar nog…
Lance
Lance - leuke tip
Leuke tip voor het weekeinde! Verstop eens een klein voorwerp onder je kleren. De ander moet ernaar zoeken. Wanneer dat betekent dat hij of zij daarvoor steeds een laagje dieper onder je kleren moet kijken, kun je dat natuurlijk niet weigeren. Het hoort er allemaal bij. De spelregels: Spelregels? Er zijn geen spelregels! Maak het spel spannender door: Het spel op een openbare parkeerplaats te spelen (bijvoorbeeld in de sexbioscoop) Of een opdracht op een briefje te schrijven en dat onder je kleren te verstoppen. Je partner moet deze opdracht natuurlijk ter plekke uitvoeren. Ik speel het zelf al jaren!
Van Keulen
Van Keulen - smaak veranderd
Een bejaard stel zitten naar een sex film te kijken. Zegt de vrouw “Dat hebben we al lang niet meer gedaan zeg” “Oké” zeg de man “doe je broek dan maar naar beneden.” De vrouw doet gelijk haar broek naar beneden en daar gaan ze. Zegt de man na een poosje bezig te zijn “De smaak is in de jaren door wel flink verandert zeg” waarop de vrouw antwoordt “Door alle reuma veeg ik niet meer naar achteren, maar naar voren.”
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - een leuke zeeman
Dat jouw seksleven ook op een laag pitje staat, kan verschillende oorzaken en redenen hebben. Het kan gaan om problemen zoals hardnekkige aanhoudende impotentie. In zulke gevallen is medische of psychologische hulp van buiten welkom. Of als je worstelt met je geaardheid, zoals ik nu nadat ik laatst een leuke zeeman heb ontmoet!
Bernadola Twins
Bernadola Twins - Toys for Twats.
What do you call a truckload of vibrators? Toys for Twats.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook