This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nicole van Keulen
Nicole van Keulen - 4 Items
Na wat jaren pech met een intens verlies (ga ik zo liever niet te diep op in) ben ik op zoek naar geluk en liefde. Warmte en aandacht. En tja gewoon een man waarmee ik kan lachen en zoveel meer Zoek jij een lieve vrouw met een hart van goud en heb je zelf een pik van steen? Dan zit je bij mij wel goed! Ik zie je bestelling met vertrouwen tegemoet.
Nicole van Keulen
lekker broekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicole van Keulen
hoi!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicole van Keulen
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicole van Keulen
glory!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - trucjes
Er zijn verschillende trucjes om toch een fijn gevoel te krijgen vertelde deze mooie vrouw mij! . Naast het gebruik van een vibrator of vingers kun je ook variëren in standjes. Sommige vrouwen, zoals deze vrouw hier, kunnen bijvoorbeeld wel een orgasme krijgen als zij bovenop zitten en zelf het tempo bepalen. Soms kan het ook helpen om het bekken wat meer op te lichten in de "man boven, vrouw onder" positie. Heb jij een favoriet standje waardoor je toch tot een orgasme kunt komen? Heb jij eigenlijk nooit moeite met een orgasme? Of vind jij dat een orgasme niet zo belangrijk is, omdat je die bijvoorbeeld niet hoeft te hebben, of omdat je gewoon geniet van het moment? Heb jij ervaren dat je partner probeert te variëren, zodat je toch klaar komt? Geef je mening!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - Peniskokers
Peniskokers zijn gemaakt van gedroogde kalabassen. De koker wordt over mijn penis geschoven tot tegen de teelballen en vastgehouden door 2 koordjes. Eentje rond de middel en eentje rond mijn teelballen. De koker staat bij mij altijd rechtop (en mijn penis dus ook). Waarom is mij niet precies duidelijk, maar het is wel een mooi status symbool.
Lucie Šafáriová
Lucie Šafáriová - raadsel
Wat is het grootste verschil tussen een nijlpaard en een vrouw? De één heeft een grote kont en een grote mond en de ander leeft bij water in tropische land.
Brandy Brennerstra
Brandy Brennerstra - raadsel
Met sex verbrand je net zoveel calorieën als met 5 km hardlopen, maar ja, wie rent er nu 5 km in 1 minuut ???
bastiaan
bastiaan - baard
“Opa, waarom heeft u zo’n lange baard?” vraagt Truusje. Opa lacht lief en zegt “Omdat oma de stropdassen voor mij uitzoekt!”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook