This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ava Hard
Ava Hard - 1 Item
Niet geschoten is altijd mis. Te jong om naar parenclubs te gaan en te oud voor de sexbios. Het valt niet mee voor een vrouw om regelmatig sexueel contact te krijgen. Dan maar hier. P.s. mijn moeder is ook, tot schande van de familie, nog steeds vrijgezel! En aangezien ik de matchmaking van mij familie beu ben, neem ik het zelf maar ter hand. LEUKE mails zijn welkom. Jonge broekies moeten zoeken naar iemand van hun eigen leeftijd en voor oude heren heb ik de slipjes van mijn moeder……
Ava Hard
lekker hipstertje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ray
Ray - jij
Een stel hebben samen 13 kinderen waarvan 12 blond haar hebben en blauwe ogen, een heeft zwart haar en bruine ogen en heet Hendrik. Op een dag ligt de vrouw van het stelletje op haar sterfbed en haar man zit dicht aan haar bed. De man zegt “Onze Hendrik is anders dan onze andere kinderen, heeft hij misschien een andere vader dan de rest?” Zijn vrouw zegt kortaf “Ja” “En..” zegt de man “wie is zijn vader dan?” Waarop zijn vrouw zegt “Jij!”
Cody Corbain
Cody Corbain - hij weet niet wat hij doet...
Het is avond en twee nonnen lopen samen naar de kerk. Ineens worden ze door 2 mannen een steegje ingetrokken. De mannen beginnen de nonnen te betasten en voordat de nonnen het beseffen worden ze verkracht. Zegt de ene non “Heer, vergeef het hem want hij weet niet wat hij doet.” Waarop de andere non zegt “Nou, die van mij wel!”
Jochem
Jochem - kortstondige, hevige plassexrelatie
Hey rype dame, wees toch eens niet zo egoistisch! jij hebt dat lichaam de rest van je leven nog en ik wil het alleen maar voor 1 nacht en daarom biedt ik je een passende vergoeding aan voor een kortstondige, hevige plassexrelatie (300 euro per afspraak). Ps. Ik heb dit dus nog nooit gedaan en wil dit graag met jou beleven. Als je geďnteresseerd bent kun je me rechtstreeks bellen maar liefst sms! Op vieze emailtjes worden door mij niet meer gereageerd hoor!
Keith
Keith - "speelmakker"
Het is vandaag weer regenachtig en ben alleen in huis. Ik zoek dan vaak vertier met mijn “speelmakker”. Het ziet er allemaal niet indrukwekkend uit, maar hij verbergt voor mij heel veel en zeer intens genot. Hoe vaak hij voor mij klaar heeft gestaan is niet te tellen! Moet volgens mij meer dan 20.000 keer zijn geweest. En dat nooit met een aflatende intensie. Hoe klein of slap hij ook is. Ik kon, tot nu toe, altijd op hem rekenen en zonder extra pepmiddel......knap toch?
Mats
Mats - Nog enkele gekke plekken
Natuurlijk zijn er nog meer openbare plekken waar ik me vaak kan laten gaan: het toilet op een huwelijksfeest, de kleedkamer van een zwembad, in de file, op de pechstrook, op de parking van een tankstation, in de lift van het hotel en alle plekjes waar je met twee kan rechtstaan natuurlijk!
Linda Kasinda
Linda Kasinda - Zuigzoenen, krassen en blauwe plekken zijn pijnlijk
Zuigzoenen, krassen en blauwe plekken zijn pijnlijk, en die wil ik dus liever niet. Maar als ze per ongeluk gebeuren tijdens het neuken dan vind ik het vaak niet zo'n probleem. Dat is voor mij iets heel anders. Het is het expres doen wat me nog het meeste irriteert. Dan vraag ik me soms ook af of die pooier nou gvd gewoon een spoor wil achterlaten, of dat hij me minder aantrekkelijk probeert te maken voor andere mannen. Als dat zo is, begrijpt hij de andere mannen niet!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook