This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Karin Keulstra
Karin Keulstra - 1 Item
Welke spontane patser past in mijn leven? Ik ben weer zover dat ik niet meer alleen met mezelf wil spelen, Ik heb nog behoorlijk wat te bieden denk ik dan, Ik wil het gewoon kunnen delen met een leuke spontane patser. Ergens zal wel iemand zijn die bij me past denk ik dan heel postief. Mocht mijn slipje je iets lijken dan hoor ik het wel. (p.s. ben momenteel 5 maanden zwanger)
Karin Keulstra
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - hard
Een man komt een hotel binnen lopen en stoot daar per ongelijk met zijn elleboog op de borsten van een vrouw. “Mijn excuses, maar als uw hart net zo zacht is als uw borsten kan u mij vergeven” zegt de man. Waarop de vrouw fluistert “Als uw lul zo hard is als uw elleboog kan u mij vinden op kamer 36!”
Courtney Stoudden
Courtney Stoudden - sterk ruikende urine
Hallo allemaal, sinds ongeveer een week (na een bezoek van ene ED) heb ik sterk ruikende urine (het stinkt). Ten eerste vraag ik me af wat het zou kunnen zijn en ten tweede of ik hiermee naar mijn huisarts moet gaan. Alvast bedankt!
Erik
Erik - oprotten!
Een man tegen zijn vrouw: “Lieverd... Wat zou jij doen als we de lotto winnen?” Waarop zijn vrouw zegt: “Ik zou de helft pakken en van je scheiden.” “Oké is goed,” zegt de man “we hebben 12 euro gewonnen, hier heb je 6 euro en nu oprotten!”
Gordon
Gordon - voorhuid
Bijna niemand weet hoezeer ik mijn voorhuid koester!! . Veel mannen vinden het maar niets en laten het weghalen. Maar voor mijn gevoelige eikel is het soms een uitkomst. Hij kan er zo heerlijk in wegkruipen..... Ik laat mij dikwijls ook zo vaak heerlijk op je "tuutje" zuigen terwijl diegene met haar tong zachtjes mijn eikeltje beroerd In mijn laatste filmpje schuif ik langzaam mijn "velletje" terug om bij mijn masturbatieplekje (frenum) te komen. Maar ik werd aan het eind van dit filmpje zó geil dat ik hem snel moest loslaten omdat ik dan anders een orgasme kreeg. En dat wou ik nog even uitstellen om verder te kunnen genieten.....misschien ga ik in een volgend filmpje verder….
Elmer
Elmer - ben jij soms ook een single rijpe, geschoren vrouw
Ik zeg altijd maar zo: een tak die niet meebuigt met de wind (kerstboom) zal breken en daarom vraag ik je: ben jij soms ook een single rijpe, geschoren vrouw?? Mis je soms ook de aandacht voor anale sex? of vind je het misschien wel lekker als een vreemde met zijn grote teen aan jouw intieme delen frunnikt?? Wellicht is het dan raadzaam om eens kennis met te maken. Ps. Ik ben een gescheiden man (flitsscheiding) en mis het zelfde als jij! (ben vorige week door mijn vriendin gedumpt) Je mag me ook eerst gezellig mailen, ik weet zeker dat er een leuke klik ontstaat! Groetjes en hoop gauw wat te horen van jou!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook