This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Edwina Plasbips
Edwina Plasbips - 1 Item
Ik ben op zoek naar wat plezier in mijn leven. Ik ben jaren getrouwd geweest en een paar jaar geleden gescheiden en sinds die tijd ook geen man meer in mijn leven toegestaan. Nu ben ik op een punt in mijn leven gekomen dat ik merk echt behoefte te hebben aan wat “hards”.. Ik sta echt overal voor open. Leeftijd is voor mij helemaal niet belangrijk. Ben je ouder of jonger of heb je darmproblemen? Bij mij geen enkel probleem. Gewoon reageren! Dikke kus.
Edwina Plasbips
hete slipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - dom
Een getrouwd stel zitten samen op de bank. De man zegt tegen zijn vrouw “Hoe heeft onze almachtige god jou zo lekker en tegelijk toch zo dom gemaakt?” Waarop zijn vrouw antwoordt: “God heeft mij lekker gemaakt om jouw te kunnen verleiden en hij heeft me zo dom gemaakt om je te houden...”
Van Keulen
Van Keulen - zalig
Weten jullie wat ik zalig vind om te zien?? Het bewerken van een slappe pik, die geen enkele neiging heeft om hard te worden. Zo kunnen jullie trouwens zelf ook genieten! Ook ik masturbeer met meestal geheel slappe pik. Er is dan ook weinig kans op klaarkomen, dus ik kan langdurig en intensief rukken zonder steeds te moeten onderbreken Lekker toch?
Teunie Stam
Teunie Stam - voor degene die een gedragen slipje komt halen
Dag lekkere TAMPERT! Even wat voorinformatie voor degene die een gedragen slipje komt halen: de laatste tijd heb ik vaak ineens een supernatte onderbroek (echt best wel nat) zonder dat er echt afscheiding zichtbaar is. Het ruikt dan wel enorm naar ammoniak. Ik merk hier ook niks van, tot ik het zie wanneer ik naar de wc ga. Ik heb ook wel last van witte afscheiding, maar dat heb ik volgens mij mijn hele leven al (hoewel ik er het liefst van af kom!!) Na de sex ruikt de slaapkamer naar een frituur! Tot snel!
Mevrouw Jansen
Mevrouw Jansen - raadsel
Wat is de overeenkomst tussen een man en een WC? De goede zijn al bezet en de rest is bekakt.
Herman van Veen
Herman van Veen - Ik zeg Pegging!
Pegging is de seksuele daad waarbij je je man anaal penetreert met een voorbinddildo. In de regel gaat het om vrouwen of transgenders die mannen of transgenders penetreren. Waarom? Om de geneugten van anale seks zelf te beleven natuurlijk!! . Voor mannen is het dé manier om anale seks (als 'ontvanger') te ontdekken, zonder zich te moeten bekeren tot homoseksualiteit. Ik zeg Pegging!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook