This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mieke Wolterink
Mieke Wolterink - 1 Item
Tsja, Wel lijkt het zo dat er voor mij helemaal geen man in de buurt ondloopt. Of in ieder geval niet in mijn buurt.Nou zag ik per toeval hier allemaal vrouwen staan die een man zochten en toen dacht ik, weet je wat dat doe ik ook, en daar sta ik dan met mijn gedragen slipjes…p.s. zit mijn haar een beetje goed?
Mieke Wolterink
lekker onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ida Ljung
Ida Ljung - Mijn huwelijk
Mijn huwelijk is een relatie waarin er eentje altijd gelijk heeft en ik de ander ben …..
Carla Dekkerts
Carla Dekkerts - stekker
Wat moet een vrouw van 45+ eerst uittrekken om haar man in bed te krijgen? De stekker van de TV.
Octaaf
Octaaf - DvP
Als ik dit zo allemaal lees zou ik bijna zin krijgen om een DvP op te zoeken! Ik vraag me af hoeveel bezoekers van deze site al over de streep zijn getrokken….
Van Bafdonk
Van Bafdonk - subway
Vandaag ging ik even lekker een broodje halen bij de SubWay. Kom ik nog geen 10 minuten later terug, staat een agent een bon uit te schrijven. Dus ik zeg “Meneer agent, dat gaat zomaar niet”. Dus ik begin te schelden tegen die agent, geeft die me gewoon nog een bon. Mongool die je er bent… het bandenprofiel… achterlijke debiel… niet binnen de lijn geparkeerd… en zo ga ik en agent nog wel even door. Na een tijdje schelden is er nog amper ruimte onder de ruitenwissers en besef ik me dat het geen zin heeft... Ik geeft het op en loop door naar mijn eigen auto om de hoek.
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - mooi flimpjes
Ik heb laatst mijn vrouw een filmpje laten maken. Daarop zien jullie aan het begin hoe ik mij doorgaans bevredig. Maar ik moest al spoedig kalm aan doen omdat mijn zaad zich al aandiende. Jammer dat het niet mogelijk is om gevoelens te vertalen. Ik hoef geen volle erectie te hebben om mijn zaad te lozen. Maar dat heb ik jullie kortgeleden al laten zien. Op dit filmpje moest ik heel voorzichtig verder gaan want bij één beweging te veel was ik klaargekomen. Je ziet ook dat ik hem aan het eind van de film moest loslaten want anders zat de bank onder en dan moest mijn vrouw hem weer schoonmaken….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook