This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Margriet Jilsing
Margriet Jilsing - 1 Item
Hoi! Val jij op vrouwen met gevoelige borsten en lekkere slipjes? Misschien is een sexdate met mij dan wel precies wat jij nodig hebt! Discretie gewenst want mijn pooier is nogal jaloers. Contact opnemen kan per email. Hoop snel wat van je te horen! dikke kus....
Margriet Jilsing
trendy slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - erotische voorstelling..
Afgelopen zondag liep ik met dit meisje door het bos. Ik had zaterdagnacht nog veel gemasturbeerd en was die nacht weer eens lekker geil in bed gekropen. Trouwens ik duik vaker lekker geil in bed. Kan ik altijd lekker op slapen! Masturberen is lekker en ook nog eens een gezond slaapmiddel :-) Als het daaraan lag weet ik niet maar door het kijken naar de takken, paddenstoelen en dennenappels zag in het bos allerlei erotische voorstellingen Het was een lekkere wandeling in meerdere opzichten!
Ab Veuger
Ab Veuger - no risk!
Een man ontvangt een brief waarin hem verteld wordt over de dood van zijn schoonmoeder. Aan hem de vraag of ze begraven moet worden of verbrand waarop hij antwoordt: “Laat niets aan het toeval over, verbrand het lichaam en begraaf het as!”
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - foto
Ik ben nog steeds op zoek naar een filmpje of foto van een mooie open vagina. Waarbij ik mezelf heerlijk kan bevredigen! Hoe zou de vagina van dit meisje eruitzien? Laatst zag ik op het internet een hele fraaie plasbuis, maar helaas was de vagina gesloten. Welke vrouw durft wel haar open vagina en baarmoederhalsmond te tonen? Geef hier gerust een reactie dan krijg je mijn e-mail adres waar de foto naar toe kan worden gestuurd......bij voorbaat dank!
Odetta Paalvast
Odetta Paalvast - Ik verstuur het slipje vacuum verpakt!
Ik heb regelmatig last van plakkende onderbroekjes tussen m'n geile lipjes en lekkere billen... De goede geiligheid achterlatend in m'n slipje. En heerlijk naar geil ruikt. Ik draag ze naar jouw wens, MET foto, zodat je ziet dat ik ze echt draag Ik verstuur het slipje vacuum verpakt. Heb meerdere slipjes, dus zeg maar wat je wilt, kant, wit, zwart, maakt echt niet uit hoor! Discretie geboden! Betalen kan per bank. Dus... Als je er een wil, waar wacht je dan nog op? Mail me! Kusjes van p.s Alleen bij serieuze interesse,geen perverts please!
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks - meest extreme
Tja, Het meest extreme dat ik heb gedaan op seksgebied is een wilde avond beleven met twee vriendinnen. Zij zijn allebei biseksueel; ik had nog nooit met een vrouw gezoend. Op deze avond gebeurde alles in één keer. Ik was in het begin wat verlegen, maar het werd uiteindelijk een avond om nooit meer te vergeten!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook