This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Janneke Schuttevaer
Janneke Schuttevaer - 4 Items
Hoi, leuk dat je klikte! ik kan mezelf omschrijven als een vrolijke (af en toe lekker gek), eerlijke meid met pit. Naast hard werken probeer ik zoveel mogelijk van het leven te genieten. Ik ben positief ingesteld en houd van leuke dingen doen: avondje in de kroeg met vrienden, terrasje pakken, stappen of een gezellig avondje op de bank met een goed glas wijn :)! Over jou: Ik ben op zoek naar een spontane mannelijke man die net als ik van knuffelen en humor houd. Als je aan mijn slipje ruikt dan mag je verder…..
Janneke Schuttevaer
heet slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Janneke Schuttevaer
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Janneke Schuttevaer
bipsje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Janneke Schuttevaer
ga WEG!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - edgen
Ik ben een rustige introverte hetero man met recentelijk lichte bi-gevoelens. Een prettig gestoorde hobby van mij is om me elke dag een keer tegen klaarkomen aan te bevredigen (edgen). Soms een paar minuten, soms een hele dag. En dan ongeveer één keer per maand mij van al het zaad bevrijden..... Ik doe dit al vanaf mijn 10e! jaar.
Assie van Veen
Assie van Veen - raadsel
Hoi geile ijsbeer! Weet jij soms het verschil tussen seks en een goed gesprek? Nee?? kom dan maar even met mee naar bed voor eerlijke discussie!
Ed
Ed - aapje
Truusje komt aanlopen en zegt tegen haar moeder “Mam, ik krijg al een beetje haar op mijn kutje” Haar moeder schrikt op en zegt: “Truusje, dan mag je niet meer zeggen met die woorden. Je moet dan zeggen: ik krijg al een beetje haar op mijn aapje” Een paar uurtjes later komt Truusje's grote zus thuis van school. Truusje gaat naar haar toe en zegt “Ik krijg al een beetje haar op mijn aapje” Waarop haar zus zegt: “Dat is toch nog niks, mijn aapje eet zelfs al bananen.”
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - Ik heb m'n eigen gepierced door m'n tepels
DAG DAMES! Ik ben dus Jos en ben vaak hartstikke geil. Ik heb m'n eigen gepierced door m'n tepels, voorhuid en nog 2x door m'n zak. Soms ga ik naar een sexbios in Utrecht en soms beleef ik daar ook geile dingen. Ik ben van nature zeer dominant maar het geilt me ook op om onderdanig te zijn. Ik heb in de loop der tijd gemerkt dat je alles in zo'n sexbios kan doen en laten zonder dat iemand zich er aan stoort, meestal zitten ze er alleen geil naar te kijken en durft niemand een vinger in je krans te steken terwijl je lekker in het openbaar aan het masturberen bent!
Boudesteijn
Boudesteijn - leuke foto
Ik heb voor jullie nog een mooie foto!! Jullie zien dan het eindresultaat van een 7 uur durende masturbatie-sessie. Met in het midden een collage van het daar onderstaande filmpje. Ik heb bijna non-stop gemasturbeerd op het randje van een orgasme. Best wel vermoeiend maar het heerlijke geile gevoel in mijn lijf meer dan waard! In die zeven uur heb ik al heel wat voorvocht en sperma gelekt!. Dus bleef er bij het eindresultaat wat minder room over voor het toetje......jammer, volgende keer beter!
Elisa Fridges
Elisa Fridges - een fetish
Het valt hier wel op dat er maar weinig vrouwen een fetish heeft. Ik las ergens dat bij mannen dit fenomeen sterker aanwezig is dan bij vrouwen. Of ben ik mis?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook