This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Christel de Fistel
Christel de Fistel - 3 Items
Hey FOEFRIDDERTJE! Heb je misschien ook eens zin om mij, een samenwonende vrouw uit Groningen, eens flink te verwennen? Ik heb een behoorlijk open relatie en mijn vriend/pooier weet er ook heus wel van. Hij wilt eventueel ook wel mee doen maar echt alleen als jij dat ook zou willen. Als je interesse hebt stuur me dan een bericht of koop direc een gedragen slipje van me!
Christel de Fistel
harig slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Christel de Fistel
sluts
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Christel de Fistel
mien pooiert
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

karlijn de trein
karlijn de trein - schaamhaar
Het showen van het bovenste plukje van je schaamhaar schijnt echt een trend te zijn in China!!!Kortom: laat de boel groeien en bloeien en zet jouw bloemetjes buiten...dan ben je helemaal trendy en loop je flink voorop in Nederland zoals dit meisje hier... ugh.
Pleun Burr
Pleun Burr - burlde hij tijdens zijn hoogtepunt HAAR naam
Hallo allemaal, Ik zit met een probleem. Mijn vriend en ik hebben sinds 2 weken een leuk stel ontmoet waar we vrienden mee zijn geworden. Toen ze even bij ons waren geweest om wat spullen op te halen en mijn vriend en ik 's avonds naar bed gingen burlde hij tijdens zijn hoogtepunt HAAR naam!! Ik heb hem er gelijk mee geconfronteerd en heb gevraagd waarom. Hij zei hierop meteen dat dat niet zijn bedoeling was en dat hij haar een lelijk wijf vindt. Ja, wat moet ik hier nu mee?
Peter Reetveter
Peter Reetveter - schoonmaak!
Elke week moet ik thuis op mijn "werkplek" met de schoonmaakdoek in de weer. Door vele dagen te masturberen zonder zaadlozing zie je het resultaat als snel. De onder- en voorkant van de zitting van mijn bureaustoel heeft het dan zwaar te verduren. Door erotisch materiaal te bekijken en aan slipjes te ruiken die mij zijn toegezonden door mijn volgers (of die ik hier af en toe bestel) word ik vaak zo opgewonden dat er spontaan veel voorvocht loskomt. Ook de zaadblaasjes raken hierdoor overvol en er ontsnapt zo nu en dan een heuse druppel sperma!!
Frank Fukking
Frank Fukking - Hoe gaat het met jou??
Een stralende lach , ogen om in te verdrinken, geweldig zoenen, heerlijk lichaam en eindeloze sex, maar genoeg over mij!!! Hoe gaat het met jou??
Paul Glasses
Paul Glasses - lekkere pijpbeurt
Dag dames! Welke lieve (mooie) dame zou mij vanmiddag eens een lekkere pijpbeurt willen geven in de auto. Liefst zc en als het deze keer wel lukt tot het einde. Wel graag in de buurt van Amersfoort want vanavond sta ik zelf weer in de winkel. Geef maar aan wat voor vergoeding je hiervoor wilt hebben en als dat niet te hoog is maak je me helemaal blij ;-)
April
April - naaien
Twee potten zijn verstoppertje aan het spelen. Zegt de ene: "Als je me vindt mag je me naaien, als je me niet vindt: "ik zit onder de trap".
Tante Kalifa
Tante Kalifa - We hadden enthousiast chinees getafeld
De eerste keer dat een nieuwe slipjesklant bleef slapen. We hadden enthousiast chinees getafeld, en midden in de nacht kreeg ik buikkrampen, niet normaal meer! En ja hoor, gewoon in bed gepoept ! Ben naar de badkamer gevlucht om eerst naar de wc te gaan en daarna onder de douche te stappen. Toen ik 'n paar minuten later schoorvoetend met mijn blote poes weer terug de kamer in kwam, zat m'n nieuwe lover me breed grijnzend op 'n superstrak opgemaakt vers verschoond bed aan te kijken. Genant? Ontzettend! Maar hij’s hierdoor wel gebleven, en we zijn nu 13 jaar verder!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook