This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pietsje
Pietsje - 1 Item
HEY, Lekker dier! Ook ik kan mezelf niet meer meer inhouden. Nadat ik mijn rokje en slipje uit heb getrokken verwen ik me standaard eerst met een lekkere staafmixer en daarna ga ik ook met mijn lepels aan de gang...... Echt leuk voor in de keuken....Bestel maar....
Pietsje
slipjeslepel
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Heavenly Dutch
Heavenly Dutch - slipperdepippen
Ik weet wel dat ze een bepaalde vissoort slipjes noemen (waarschijnlijk maak ik de slip nu nog minder populair…… Ik gebruik trouwens zelf het woord ondergoed. "een slippertje maken"... gebruik ik wel, enne: ik ben nu behoorlijk aan het slipperdepippen!!!!!
Ed
Ed - vleesvervangers
Wat hoort er niet in het rijtje thuis: soya bonen, bruine bonen en die staafmixer van Pietjer? De bruine bonen, de andere twee zijn n.l. vleesvervangende produkten!!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - kok
Ik heb de kok wel horen fluiten maar ik weet niet waar de lepel hangt.........
Jacco Groningen
Jacco Groningen - lepel
Een tijdje geleden stapte ik een tent binnen en vroeg of die prostituee zin had om te wippen. "Ja hoor schat" zei ze. Dus ik wil hem er direct inproppen maar dat lukte niet. "Pak die lepel maar die aan de muur hangt" zeit de prostituee. En ja hoor, hij gleed zo naar binnen. Zeiden die twee schaamlippen later tegen elkaar: "Ik heb er veel naar binnen zien maar nog nooit één op een brancard!"
Doktor Hans
Doktor Hans - lepeltje
Meneer de Jong werd laatst met hevige buikpijn in het zieken huis opgenomen. Na de operatie vroeg ik hem: :,,Weet u wat ik in uw maag heb gevonden,meneer De Jong? Achtien lepeltjes!! Zegt die dorpsgek: :,,Maar dokter, dat heeft u zelf voor voorgeschreven! Driemaal daags een lepeltje.''

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook