This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tanya
Tanya - 1 Item
Hoi Mannen, Mijn naam is Tanya , een gezellige meid die er nog steeds pap van lust. Op dit moment ben ik nog steeds vrijgezel hoewel ik dit liever anders zou willen zien . Ik ben op zoek naar een spontane leuke man die met mijn slipje om zijn hoofd zin heeft om samen gezellige en leuke dingen te doen Ben jij dit wacht dan niet langer en stuur me snel een berichtje Liefs Tanya .
Tanya
hot slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ruby Willemsen
Ruby Willemsen - sprookje
Roodkapje loopt in het bos, zegt de wolf: waar ga je naartoe? zegt roodkapje: mijn kut wassen in de beek. Zegt de wolf tering wat zijn die sprookjes zijn ook niet meer wat ze geweest zijn.
Frank Fukking
Frank Fukking - schaamluis
Laatst had ik schaamluis in mijn wenkbrouwen! "Schaamluis wordt meestal overgebracht door lichamelijk en seksueel contact. Je kunt schaamluis of platjes ook oplopen door gedeeld beddengoed of handdoeken. Ze leven van menselijk bloed. Als je geen schaamhaar hebt kunnen ze in je oksels of in je wenkbrauwen gaan zitten. Niet op je hoofdhaar. Schaamluis hecht aan dikker haar, hoofdluis aan dunner haar. En bedankt weer!
Bernadola Twins
Bernadola Twins - positief bericht
Hier nog een positief bericht. Twee maanden geleden had ik het weer; zo erg dat ik ook bang was dat andere mensen het zouden ruiken; het was dwars door mijn kleding te ruiken, zo indringend is die geur. Vlak voor mijn menstruatie begon het en tijdens mijn menstruatie verergerde het. Na mijn menstruatie ben ik in azijn gedrenkte tampons gaan gebruiken; dit maakte geen verschil behalve dat iedereen mij ineens een zuurpruim vond. Nadat ik hier enkele reacties had gelezen was het me duidelijk dat het misschien wel vanzelf over zou gaan, maar ik wilde daar niet al die tijd mee rondlopen. Het zou me ook sexueel hebben geremd. In deze periode had ik veel sexueel contact; mijn partner zat even in buitenland. Toen toch over schaamte maar heen gezet en naar huisarts Hans gegaan; gek genoeg was juist op die dag de geur enorm afgenomen...... Volgens hem ging het om een 'banale bacteriële infectie' wat zo veel wil zeggen als een infectie met een huis tuin en keukenbacterie.Ik heb bewust gekozen voor vaginale tabletten om zo mijn darmflora te sparen en dokter Hans was zo vriendelijk om deze gelijk (met zijn eigen TAMP nota bene, anders was het niet diep genoeg….)in te brengen. Meteen na de eerste dag merkte ik al verandering. Inmiddels 1 1/2 maand geleden en de geur is niet meer teruggekomen. Inmiddels ook weer gevreeën met mijn partner (gelukkig heeft hij niets doorgehad). Als tegenprestatie laat ik weer als vanouds het sperma 'gewoon' laten zitten dus niets geen moeilijke trucs of handelingen verrichten om dit uit mijn schede te laten komen!
Mats
Mats - nut
Niets lijkt zo overbodig als schaamhaar. Steeds meer mensen halen het weg. Omdat het mooier is of omdat ze het hygiënischer vinden. Maar is dat wel zo? Heeft het schaamhaar nog nut?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook