This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sophia
Sophia - 1 Item
Hallo stout kerels! Ik val meteen met de deur in huis: Je leeftijd is niet heel erg belangrijk als je maar van spanning houdt dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik hou van ruige sex en als jij daar ook van houd dan zoek ik jou!! Wil je me meer van en over me weten mail me dan even dan vertel ik je alles ok? Likje, kusje Sophia
Sophia
stout slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Hans Klok
Hans Klok - raadsel
3 overeenkomsten tussen een rubberen laars en een vrouw? 1 als ze droog zijn kom er niet in 2 als ze nat zijn stinken ze 3 als je er mee door de stad loopt lacht iedereen je uit!
Gemma
Gemma - niet scheren
Lichaamsbeharing beschermde in de oertijd tegen de kou. Groeiend schaamhaar was daarbij een indicatie dat vrouwen en mannen geslachtsrijp waren. Door de evolutie is schaamhaar nu minder noodzakelijk, maar we hebben het nog steeds. Een van de redenen is dat de schaamstreek kliertjes bevat die feromonen produceren. Feromonen zijn hormonale geurstoffen die een rol spelen bij of je iemand (seksueel) aantrekkelijk vindt. Deze feromonen worden door het schaamhaar vastgehouden en verspreid. Niet scheren dus~!!
Harry Prick
Harry Prick - Ambtenaren-mikado
De ambtenaren hebben een nieuw spel bedacht. Ambtenaren-mikado. De ambtenaar die als eerste beweegt, is af.
Boudesteijn
Boudesteijn - kromme penis
Waarom heb ik toch zo/n een kromme penis die naar links afbuigt?????. Trouwens ik niet alleen maar heel veel mannen hebben dit. Waar heb ik dit aan te danken. Ik masturbeer al vanaf mijn tiende jaar en veelal met mijn rechter hand. Vier vingers onder en duim boven. En dan niet een paar keer per maand, nee, soms een paar keer per dag! Daarom kreeg mijn penis in de pubertijd niet de gelegenheid om recht te groeien. Dus bij een hoop mannen betekent een kromme penis dat ze veel masturberen met de volle vuist! Is de penis naar rechts krom dan wordt er met de linkerhand getrokken. Maar dit alles betekent niet dat mannen met een rechte penis weinig masturberen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook