This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Trieneke
Trieneke - 1 Item
Ik ben dus een lekkere meid die toch wel wat sex tekort komt. Helaas weer vrijgezel en dan moet je het weer zelf doen hehe. Mocht je het willen weten ik ben ook bi!. En ik ben opzoek naar een man of lekkere jonge jongen die sextoys als een pluspunt ziet en heel heel graag met mij in contact wil komen.
Trieneke
al mijn slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - badeend
"Hoi! Wat is je favoriete kleur badeend?"
Maarten
Maarten - urine
De laatste tijd haal ik vaak zelf mijn urine eruit!@ Je kunt ook zelf je plas halen. Met een urinekatheter en wat glijmiddel. Eerst spuit ik mijn urinebuis zoveel mogelijk vol met glijmiddel. Dit doe ik met Sensilube omdat dit merk het meeste lijkt op je eigen voorvocht en is superglad. Daarna ga ik de katheter voorzichtig inbrengen. Stukje voor stukje schuif ik hem naar binnen. Tot aan de dichtgeknepen prostaat (omdat ik dan supergeil ben).Vervolgens voorzichtig doordrukken, want dit is een heel geil en apart gevoel, mmmmm
Rietje van Bafdonk
Rietje van Bafdonk - zonder slipje
In Servië is enige ophef ontstaan, nadat premier Ivica Dacic werd geïnterviewd door een dame die vlak daarvoor haar slipje had uitgetrokken. Tijdens het interview, dat werd uitgezonden op de commerciële zender Pink-TV, wordt de premier gevraagd naar zijn mening over een buitenechtelijke relatie van één van zijn ministers. Op dat moment spreidt de interviewster haar benen, waarna Dacic ongemakkelijk een stijve krijgt……
Jack Snikkelson
Jack Snikkelson - lift
Er zitten twee homo' s in de lift. Zegt de een tegen de ander:'Ik ruik sperma". Zegt die ander:"ja ik heb een scheet gelaten".
Elmer
Elmer - grote close up van zijn DONG
Laatst kreeg ik een inkomend bericht dat ene AAD contact met mij zocht met zijn cam. Ik klikte op accepteren en daar verscheen het beeld. Een prachtige grote close up van zijn DONG en ik zag hoe AAD zachtjes aan zijn lul zat te trekken. “Hmmmmm….” schreef AAD “…… dat ziet er goed uit zeg hmmm je bent ook al zo geil…” Snel zetten we de microfoon aan zodat we elkaar ook konden horen. “Hmmm ja echt wel….” kreunde ik door het microfoontje. “Ik zou je best wel willen pijpen…..” kreunde AAD als ik zag hoe hij nu met zijn andere hand aan zijn ballen trok. Hij had een zwarte cockring om zodat zijn pik nu maximaal op zwol. We kwamen erachter dat we alle twee vlak bij elkaar in de buurt woonden……..!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook