This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Barbara Moor
Barbara Moor - 1 Item
Ben jij die lieve warme man? Ja? Waar zat je dan toch al die tijd! ;) Misschien komt het doordat ik zelf nog in een relatie zat dat we elkaar nog niet zijn tegengekomen. Hij vond het n.l. niet o.k. dat ik mijn gedragen slipjes aanbood. Maar nu ben ik weer alleen, alweer een tijdje hoor en zou het toch wel leuk vinden weer eens contact te hebben met een lieve warme man. Ik kom wel mannen tegen maar die klik is er gewoon niet. Dus, heb jij zin om eens te klikken? Koop dan maar een lekker slipje van me en dan zien we wel waar het welbekende strandt.
Barbara Moor
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - van achteren
Een man is met een hoer bezig. Zegt de man ineens: "Je gaat me een tijdje niet meer zien." "Hoezo?" vraagt de hoer. Zegt de man: "Ik ga je van achteren pakken."
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - tips
Zin in lekker vreemdgaan? even uit de sleur stappen en de spanning herbeleven? Dan is succes bij vrouwen onontbeerlijk. Zorg dat je je houdt aan onderstaande punten en het gaat vanzelf. Verontschuldig jezelf niet de hele tijd.Schaam je niet voor jezelf, je bent wie je bent. Je hebt ervoor gekozen om op een bepaalde manier te leven en je voelt je daar lekker bij. Je hoeft je aan niemand te verontschuldigen! Maak oogcontact! Heb je de neiging om weer snel weg te kijken als je oogcontact maakt? Vind je het te spannend? Werk eraan! Oogcontact maken moet je leren en dat doe je alleen door veel te oefenen. Maak er een gewoonte van om vaker en langer oogcontact te maken. Oogcontact is de basis voor succes bij vrouwen!
Graig Bull
Graig Bull - verslaafd aan beffen
Hallo daar! Zeg ben ik nou hier de enige man, die penetreren absoluut saai vind? na bijna een halve eeuw in dit leven kan ik zeggen dat ik op die manier nog nooit ben klaargekomen, omdat ik daar totaal geen gevoel bij heb! Orale sex daarentegen is helemaal mijn ding. Zo ben vooral verslaafd aan beffen. zodra ik veel vaginaslijm proef kom ik al bijna klaar. Vooral de aanblik van een ver geopende slijmerige vagina vind ik persoonlijk het ultieme genot. Ik kan daar werkelijk urenlang mee bezig zijn...
Vingerien
Vingerien - roeping
"Ik heb mijn roeping in het leven gevonden. Ik ben sociaal werkster voor dure getrouwde kerels die het verdommen om naar de hoeren te gaan. Want ik doe het voor de lol. Voor de lekkere geiligheid” Tja, je moet wat, toch?
Dewi
Dewi - DVP.NL
Een DVP (dame van plezier) is toch als een paddenstoel, als je de verkeerde treft dan ga je er zeker aan kapot!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook