This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - 4 Items
Het loopt niet altijd als verwacht!! Ik zou heel erg graag de man van mijn leven willen ontmoeten, maar jammer genoeg is mijn ware jacob nog niet voorbijgekomen. Mijn liefdesleven is niet wat ik er zelf van verwacht, maar goed er zijn misschien betere tijden in zicht, ik weet zeker dat hij hier te vinden is, dus mannen bewijs dat ik gelijk heb en laat het me weten als je me ziet zitten, wacht niet te lang, want dan is een ander er misschien met mijn slipje vandoor haha grapje hoor, ik heb er nog genoeg…….
Befanie Badertscher
mijn slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Befanie Badertscher
vrind
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Befanie Badertscher
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Befanie Badertscher
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - slaan
Man bij hoer: "Ik wil je neuken voor 250 euro, maar dan wil ik je ook slaan." "Hoe lang duurt dat slaan?" vraagt de hoer. "Tot ik mijn geld terug heb."
Sofie Lomholdt
Sofie Lomholdt - binden
Dit meisje haalt hier alle lekkere kerels weg, terwijl ik er, godverdomme nog aan toe, hele nachten naar lig te hijgen dat er eens iemand goed en grondig aan mijn lichaam zou gaan rotzooien. Want ik ben behept met een goed paar hersens (veel betere hersens dan dit meisje) en een verrekt stiekem geil karakter. Daar komt nog bij dat dit meisje haar vader er vandoor is gegaan toen zij zes jaar oud was en daarna heeft haar moeder zo nu en dan een 'oom' op proef gehad en dat had volgens mij als gevolg, dat dit meisje nu een diepgeworteld wantrouwen heeft overgehouden tegen alles wat 'man' was. Ze speelde met ze, maar durfde zich niet te geven of te binden zoals ik dat doe!
Jacco Groningen
Jacco Groningen - probleem?
Jongens, ik heb een probleem mooi opgelost: Mijn vrouw is al jaren volkomen sexloos. En naar de hoeren gaan wil ik niet. Dus ik ben aangewezen op een vaste vriendin. Een beetje een verstandige, met plezier in de sex. Die niet zo... zo hysterisch tekeer gaat als dit meisje hier! Weet iemand nog een goede?
Evie
Evie - vega-vriendinnen
Laatst vertelde iemand me dat je van vlees eten ontzettend geil wordt! , Ik zal het eens aan mijn vega-vriendinnen vragen: of ze nou zo weinig zin hebben in seks. Dat schijnt in ieder geval met elkaar te maken te hebben….
Elmer
Elmer - een vagina is een vagina
Ik blijf erbij! een vagina is een vagina en die hoeft helemaal niet naar weet ik welk etherisch geurtje te ruiken. Natuur is natuur, en we zouden er beter terug wat dichter bij gaan leven. Ik merk wel op, na ontvangst van het laatste slipje van dit meisje, dat ze heel wat vocht verliest, waarschijnlijk ook urine, en dat is niet zomaar een geurtje. Dat heeft een oorzaak, en die moet gevonden worden! Ik kom dus snel langs! With a smile weer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook