This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vicky Delos Santos
Vicky Delos Santos - 1 Item
Hallo lekkere sexy slipfreak! ik zoek een leuke slanke man tot 1mer 80 , geen kaal hoofd!!!!! in delft of omgeving ik woon in Delft. P.s. Je moet wel in bezit zijn van auto en leeftijd tot 60 jaar. Details ontvang je via mijn slipjes…..
Vicky Delos Santos
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - onwetendheid dat mijn vrouw.nl
Hey guys! mannen, zoals ik, zijn vaak gelukkig, omdat de onwetendheid dat mijn vrouw af en toe buiten de deur snoept, een zegen is!
Roel de Rukker
Roel de Rukker - vibrators
Mijn vriendin doet überhaupt niet aan vibrators. Trillen te hard, en beschadigen haar vaginawand. Daarnaast is ze bang dat vibrators, dildo's en andere speeltjes kankerverwekkend zijn, dat ook al eens is aangetoond. Gelukkig is ze erg blij met mijn DONG, en daar ben ik dan weer erg blij mee!
Marc Zoon
Marc Zoon - tips
Boys, hier nog 2 tips die het leven aangenaam maken: 1. Blijf geil, Onderdruk je geilheid en alles wat bij seksualiteit hoort niet. Het hoort erbij en is onderdeel van het man zijn. Onderuk je het, dan zullen vrouwen je nooit aantrekkelijk vinden. 2. Plaats vrouwen niet op een voetstuk Vrouwen zijn geen wonderlijke wezens, geen koninginnen of godinnen, het zijn gewoon mensen net als jij en ik. Ze hebben dezelfde emoties, dezelfde onzekerheid, en gaan ook naar de wc. Geen reden om zenuwachtig van te worden dus. Ik zeik ze af en ze vinden dat fantastisch.
Ger Gansefles
Ger Gansefles - condoom
Twee vertegenwoordigers die in een wegrestaurant hun lunch gebruiken, komen met elkaar aan de praat. "Waar reist u in?" vraagt die ene. "In condooms," zegt de andere. "Maar waarom heeft u dan uw dochtertje bij u?" "Dat is mijn dochtertje niet, dat is een klacht van een klant."
Monica
Monica - zeg het me...
Ik zei gisteren, na 15 jaar huwelijk voor het eerst tegen mijn man: "Zeg me dat ik je slet ben! Scheld me uit, rotzak!" "Sloerie! Geile lellebel van me..." "Duw je stijve in mijn mond en schiet me vol met je sperma..." "Nietswaardig stuk slettebek..." Antwoord hij ineens: "Kuttebek... Ik pis je straks over je buik..." "Jaja... ik ben een geil stuk geil... dat weet ik wel. Wat ben ik van je?" "Mijn geile autohoertje, dat ben je...!" nou ja??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook