This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - 1 Item
Ik zoek een echte Nederlandse man Ben jij een betrouwbare en lieve man van Hollandse ,Duitse,Europese afkomst met een baan en auto en eigen woning?? Koop dan een slipje van me en wie weet…… Ben eerlijk, lief, leuk, flexibel, zorgzaam, zelfstandig en heb een eigen woning en woon in Almere Stad. Ik vind het lekker als je aan mijn tepels zuigt…… Hoop van je te horen, geil kusje…
Barbie Boswellie
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - mijn vrouw
Tja, zo verbaast mijn vrouw zich hoeveel ik altijd kan vergeten en dat terwijl ik me dus op mijn beurt weer verbaas hoeveel mijn vrouw zich kan herinneren!
Ronald
Ronald - vrouwen
Zoals eerder gezegd zijn vrouwen voor mij een aanvulling en geen hoofddoel. Doe de dingen in je leven die je leuk vindt, met de mensen die je het liefst ziet. Als je tijd over hebt mag je dat best besteden aan je succes met vrouwen. Ik doe inmiddels de hele dag niets anders meer….mmmm
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - longen
Die röntgenfoto van uw longen ziet er niet goed uit. Heeft u veel gerookt? vraagt dokter Hans. "Ik kan er niets aan doen," zegt de knappe blonde vrouw, "maar ik ben nu eenmaal niet fotogeniek."
Jan Lambers
Jan Lambers - Ben je al 18
“Pomp 2 en een pakje Marlboro alstublieft.” – “Ben je al 18?” – “Nee hoor, ik heb zojuist € 54,01 in mijn fiets getankt..”
Cornelie Woltermans
Cornelie Woltermans - normaal??
Ik ben een getrouwde vrouw waarvan haar man een buitenechtelijke relatie heeft gehad met een collega. Mijn man is taxichauffeur en weinig thuis. Vaak vond ik het dan ook vervelend dat hij ook op zijn vrije dagen toch weer moest werken. Zelf ben ik minder valide en kon dus thuis niet werken zoals de doorsnee huisvrouw. Op een dag vroeg ik mijn man of er een ander was en hij zei dat ik paranoia was. Na 3 maanden lokte hij een ruzie uit en vertrok voor een weekend. Na het weekend kwam hij terug en zei dat hij bij een vrouwelijke collega op de bank had geslapen en dat hij gevoelens voor die vrouw had. Ik heb gehuild en geschreeuw en nadat hij een paar dagen stiekem met haar sms de heb ik hem weggestuurd. Toch miste ik hem vreselijk en hij is dan ook weer teruggekomen en heeft gebroken met haar. Tegen mij zei hij dat het alleen sexuele lust was(ik vertaal het maar netjes), waarop ik zei: maar waarom dan ben ik dan zo lelijk? Hij zei dat ik donders goed wist dat ik niet lelijk was omdat ik model was geweest maar ze daagde m uit en dat trok hem aan. Inmiddels is dit al 5 jaar geleden en ondanks dat ik het vergeven heb blijft er dat knagende gevoel dat dit weer kan gebeuren. Is dit normaal?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook