This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anna from Sweden
Anna from Sweden - 1 Item
Hallo, ik ben Anna from Sweden; waarom komen jullie niet een weekeindje over naar Chako Paul City. Een Zweedse stad waar uitsluitend lesbische vrouwen wonen. Hier is ook nog regelmatig plaats voor naaktrecratie!! Die slipjes raken we hier niet kwijt!
Anna from Sweden
sweden
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Maarten
Maarten - finished
Ik had vroeger een Zweedse vriendin; iedere keer als ik in bed vroeg of ze 'finished' was zei ze steeds: "No, I'm Swedish......"
Nolllie Wolf
Nolllie Wolf - leuke workhop!
Wilt u ook eens een mannelijk of vrouwelijk (naakt)model schilderen? Deze workhop is geschikt voor vrijgezellenfeesten,verjaardagen(denk hierbij aan Sara of Abraham) of gewoon als uitje. Ons model neemt diverse poses aan zodat iedereen van de groep met ondersteuning van onze professionele docent(e) je eigen kunstwerk creëert. Met grote vellen tekenpapier, houtskool en acrylverf mag je je helemaal uitleven, achter jouw schildersezel. Op het einde gaat er ook een ronde op een echt schildersdoek, zodat je altijd een aandenken hebt aan deze gezellige feestelijke workshop!Omdat het vaak een verrassing is voor de rest van de groep, beginnen we de workshop altijd alsof we een rustige stilleven workshop gaan doen. Grote hilariteit bij de groep wanneer het 'levende' stilleven ten tonele verschijnt. Deze workshop is zowel te boeken met een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Omdat wij rekening houden met de wensen van onze klanten mag na deze workshop uiteraard ook van het naaktmodel “gebruik” gemaakt worden!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - drugs
Ik houd nog wel eens een feestje en dan nodig ik altijd een paar drugsverslaafden uit en dan zorg ik ook voor gratis drugs. Zo'n feest loopt compleet uit de hand. De drugs worden rijkelijk geconsumeerd en daarna zet ik meestal de camara aan, Ciao!
Milo
Milo - strand
Vroeger was anale sex op het naaktstrand heel gewoon. Tegenwoordig niet meer. Ik heb hier nog een film uit de oude doos, des te mooier dus.
Ton
Ton - upskirt
Wat een heerlijke upskirt van dat lekkere sletje in het midden. Je kan mooi die plooien in haar billen en benen zien. Dat is waar we het allemaal voor doen toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook