This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Beth Willemse
Beth Willemse - 1 Item
Hallo mooie mannen! Ik zit mij hier werkelijk af te vragen of er nog lieve eerlijke en serieuze mannen zijn die niet roken-drinken en mij accepteren om wie ik ben ondanks dat ik een handicap heb die aan de binnenkant zit maar wel af en toe problemen geeft. ( bv niet kunnen klaarkomen) ) hou verder van zwemmen,winkelen,terrasje,uit eten, sexfilms uit en thuis op dvd ,knuffelen,lekker koken,”handwerken”,lezen e.d en natuurlijk mijn poes! dus het zou leuk zijn als degene die misschien reageert(reken nergens op ben te vaak teleur gesteld en af gewezen) ook van mij poesje houdt. Verder houd ik van tuinieren is erg ontspannend en nu hoop ik eindelijk een leuke serieuze vriendschap op te bouwen en wie weet wordt het een sexrelatie ,nou leuke mannen van nederland zo zie ik er uit dus hopelijk reageren jullie nu eindelijk eens positief op mijn gedragen slipjes…….
Beth Willemse
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Miko
Miko - onverwachts
Laatst nam ik deze mooie minnares weer mee naar huis. Vervolgens kwam mijn vrouwonverwachts thuis! Omdat ik de vorige keer al sporen achter had gelaten, denk hierbij aan een 'vergeten' stringetje, gebruikte glazen op tafel of een sigarettenpeuk met lipstick afdrukken in de asbak in combinatie met nieuwsgierige en bemoeizuchtige buren, dacht ik dat ze boos zou worden. Maar niets was minder waar, ze deed gewoon lekker mee!!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - Vrouwen
Vrouwen zijn net als... radio's; als je even lekker aan de knoppen gaat zitten draaien beginnen ze ineens te gillen!
Ruby Berlis
Ruby Berlis - commentaar
Laatst vroeg iemand hier of ik mijn gedrag niet iets te aanstootgevend vond. Mag ik, potdomme, na al die jaren ook eens plezier beleven met een man? Of moet ik tot de dag van mijn dood maar stiekem in mijn eentje blijven masturberen?...Ik zit dus niet te wachten op dit soort commentaar!
Elmer
Elmer - Two for the show
One for the money... Two for the show ... Ik heb de laatste tijd iets aan mijn LEUNING en het jeukt toch zo... Effe krabben hoor!
bastiaan
bastiaan - jantje
Jantje loopt met zijn oma door de stad. Opeens staat op de muur gekalkt: 'neuken'. Jantje vraagt aan zijn oma: "Oma wat betekent neuken?" Oma zegt: "dat betekent slapen." Jantje en oma lopen verder en er staat weer wat op de muur gekalkt namelijk: 'kut'. Jantje vraagt weer aan zijn oma wat dat betekent. Oma zegt: "dat betekent jas." Later staat er weer wat op de muur gekalkt namelijk: 'lul'. Jantje vraagt weer wat dat nou betekent. Oma zegt: "dat betekent dokter." Later zijn ze weer in huis en wordt er aangebeld. Jantje doet open en daar staat de dokter. Jantje zegt: "Hallo lul, hang uw kut maar aan de kapstok, oma ligt boven te neuken."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook