This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bianca Luciano
Bianca Luciano - 1 Item
Goedenavond! Ik mag er op deze foto misschien niet echt knap uit zien maar het karakter zit van binnen en daar bij ben ik altijd vrolijk en goed gemutst! en van een knappe tafel is het heel slecht eten!! en heb je nooit alleen en met een knap uiterlijk komt op een gegeven moment de ware ik naar boven dus je kunt beter niet echt knap zijn maar wel .behulpzaam en klaar staan voor een ander dan knap zijn en egoistisch van kijk eens hoe mooi ik ben. Een hebben jullie er wel eens aan gedacht als de make-up er af is wat er dan te voor schijn komt dan schrik je je ook te pletter en zeker s’morgens denk daar maar eens aan mannen die alleen op het uiterlijk af gaan en niet verder kijken hoe iemand haar slipje echt ruikt!!! bestellen dus.
Bianca Luciano
mooi slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - puffelen
Dokter Hans komt op zijn wekelijkse ronde door het bejaardenhuis meneer Van Puffelen tegen en begint een praatje met hem. Van Puffelen zegt hem dat hij de laatste week rare dingen meemaakt. "Als ik 's nachts naar de WC ga, dan gaat vanzelf het licht aan." De Zwart is bang dat Van Puffelen een beetje seniel wordt, dus hij belt diens zoon op. Zijn vrouw neemt op en hij verteld het verhaal aan haar, waarop zei gilt "Hé Jan, moet je horen, pa piest weer in de ijskast."
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - als haar riem losgaat
Heb ik weer. Als mijn nieuwe vriendin nou wel toelaat borsten strelen, en bh uit doen. Alleen als ik met mijn hand haar riem losmaak haalt ze mijn hand weer weg. Wat voor conclusies kan ik hieruit trekken? Vind ze alleen borsten lekker? Weet ze niet wat er gebeurt als haar riem losgaat? Heb ik haar niet lang genoeg opgegeild? Vertel het me, het wordt me te veel!!
Erik
Erik - reiskosten
Bij het vreemdgaan hanteer ik de zogenaamde ‘100 km regel’, ik heb daarom geen sex met iemand die binnen 100km van mijn woonplaats woont. Wanneer jij je ook aan deze regel houdt is de kans dat je jouw scharrel in het weekend tijdens het winkelen per ongeluk tegen het lijf loopt erg klein. Bovendien is het risico dat vrienden, familie, of collega’s je zien een stuk minder groot. Slim toch? Maak wel veel reiskosten…
Zara Gloverts
Zara Gloverts - moeder
Ik ben dus een geile moeder en wil gewoon eens lekker vreemdgaan . Duidelijker kan eigenlijk niet toch ? Ik ben dus een moeder, weliswaar een hele geile en ben gebonden maar mijn man , ach het is een schat maar kan mij gewoon niet echt lekker laten klaar komen , daarom wil ik dus vreemd gaan . Even voor de goede orde, ik ben eerlijk naar hem geweest en hem dan ook verteld dat ik dit wil . Ben niet een vrouw die van liegen houdt en eerlijkheid staat gewoon boven aan. Ik woon in Groningen maar ik kan niet ontvangen . Dat is gewoon een stuk respect naar mijn man toe . Ik kan mijzelf natuurlijk wel verplaatsen en voor alles is een oplossing toch ?
Agaath Bezemer
Agaath Bezemer - ik heb ook behoeftes
Hallo, ik heb een vriendje waar ik echt wel gek op ben maar de laatste tijd zien we elkaar niet zoveel en ja ik heb ook behoeftes whahaha. Ik ben daarom op zoek naar iemand die gewoon af en toe even wil afspreken. Leeftijd maakt me niets uit ik zeg maar zo hoe ouder hoe meer ervaring toch! Als je me wilt moet je me maar komen halen lekkertje, dus het liefst zo snel mogelijk. Ps. Ik wil wel op elke manier geneukt worden……

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook