This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Blair Lindsey
Blair Lindsey - 4 Items
ja....ik zoek jou! Zeer aantrekkelijke Lady met klasse en stijl zoekt zakenman voor begeleiding/gezelschap..........en eventueel meer. Koop eerst maar een lekker slipje en dan zien we wel verder…. Dikke kus….
Blair Lindsey
heet slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Blair Lindsey
mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Blair Lindsey
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Blair Lindsey
hoi!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - rijpe geschoren dames
Ik draag graag vrouwen slipjes, heb er een stuk of 20 en ook 2 bikini slipjes. In mijn slipjes draag ik graag een groot maandverband, klinkt raar maar ik vind het een fijn gevoel. Van mijn ex vriendin heb ik een ballonnen fetisj overgehouden, vooral ballonnen opblazen totdat ze knappen doe ik graag. Heb een best grote verzameling ballonnen in huis, van klein tot groot en in verschillende kleuren. Verder vind ik het enorm opwindend om naar vrouwen in badpak te kijken, liefst naar rijpe geschoren dames!
Brett Rossies
Brett Rossies - aardige vrouw van normaal postuuur
Hoi Hoi, ik wil wel eens afspreken maar absoluut gene extremen of fetishen ofzo. leuk praten en gewoon lekkere sex! vind ik heerlijk maar alles met handboeien en vieze dingen in mijn kontje vind ik niet eens leuk, het maakt het moeilijk en het hele idee van sex is eraf vind ik. Dus daar hoef ook niemand mee aan te komen;-) hehe. als je daarentegen wel geďnteresseerd bent een lekkere spontane en aardige vrouw van normaal postuur, dus geen sexbom op hakken maar wel een aantrekkelijke en gezellige vrouw dan zit je bij mij retegoed!! mmmm
Van Keulen
Van Keulen - wiskunde
Meiden zijn net wiskunde sommen, je snapt er niks van!
Boudesteijn
Boudesteijn - slipjesfreak
Mannen, even opletten! Ik zorg voor een waterdicht alibi wanneer ik aan mijn bestelde slipjes ga sniften. Zo zorg ik bijvoorbeeld dat ik altijd naar ook en bier stink wanneer ik zeg dat ik naar de kroeg ga. Er bestaan tegenwoordig ook speciale Alibi Bureau’s die je kunnen helpen met een passend alibi. Wel zo handig wanneer je een achterdochtige partner hebt die er niet blij mee is dat je een slipjesfreak bent…..tsja
Van Bafdonk
Van Bafdonk - hoerenbuurt
Een man loopt door de hoerenbuurt met de gedachte om zich eens lekker te laten pijpen. Hij belt aan bij een hoertje en vraagt of ze ook kan pijpen? "Meneer," zegt het hoertje, "ziet u daar aan de overkant al die auto's staan?" "Ja," zegt de man. "Die heb ik allemaal met pijpen verdiend." De man neemt het ervan en een dag later komt hij weer langs bij het hoertje en vraagt of ze het ook langs achteren doet? "Meneer," zegt het hoertje, "ziet u daar in de haven al die boten liggen?" "Ja," zegt de man. "Die heb ik allemaal met van achteren doen verdiend." De man neemt het er weer van en een dag nadien gaat hij weer langs bij het hoertje en vraagt of dat ze het ook normaal doet? "Meneer," zegt het hoertje, "ziet u daar aan de overkant al die huizen staan?" "Ja," zegt de man. "Nou, als ik een kut had gehad, waren die ook van mij geweest."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook