This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bonnie Mareno
Bonnie Mareno - 1 Item
Hay guys, Ik ben vrij romantisch ingesteld, vind het heerlijk als een man het initiatief neemt maar zelf doe ik dat ook natuurlijk want moet wel van 2 kanten af komen . Lekker wijntje, kaarsje aan , muziek op de achtergrond daar krijg je mij helemaal mee in de mood . Ik hou van geile sex , hard , zacht lekker afwisselend en veel standjes . Sexy lingerie hoort daar ook bij en vind het spannend om een striptease of een lapdance te geven . Ga jij daar voor goed zitten ? dikke kus.
Bonnie Mareno
golden panty
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - Krabbé
Jeroen Krabbé is op een feestje. Hij vraagt aan iemand: “Wat zal ik worden, schilder of dichter?” Bezoeker: “Nou, je kunt het beste dichter worden.” Jeroen: “Oh, kent u mijn gedichten?” Bezoeker: “Nee, ik ken uw schilderijen.”
Elizabeth Jean Poepjes
Elizabeth Jean Poepjes - dat je zijn DONGl in je wilt voelen.
Tja, terwijl mannen ons vrouwen graag een geile slet of hoer noemen, zul je een man niet veel harder krijgen door hem gigalo of pooier te noemen. Hoe je mannen wel geil maakt met woorden? Door hem te vertellen dat je hem wil. Dat je door hem geneukt wil worden en dat je zijn DONGl in je wilt voelen. Mannen houden van duidelijkheid. Geen poes pas, maar het beestje gewoon bij de naam noemen!
Ed
Ed - plons
Er was eens een man met een hele grote achtertuin. Op een dag kwamen er mensen van een oliemaatschappij langs die zeiden dat er olie in de man zijn achtertuin zat. De man dacht: mooi ik ben rijk! Laat ze maar beginnen. Dus die olie maatschappij borren, maar helaas…geen olie dus die maatschappij ging weer weg.Maarja die man zat nog met dat gat dus die man zat te denken wat moet ik nou met dat gat? Nouja uiteindelijk besloot hij er maar een wc van de te maken. Dus hij zette een wc op dat gat, hok eromheen en klaar! Op een avond had de beste man een feest want hij was jarig! Op een gegeven moment komt er een man naar hem toe en zegt van: ‘o ik moet zo nodig naar de wc, maar alle mannen én vrouwen wc’s zijn bezet…’o zegt de andere man er staat nog een wc achter op het weiland ga daar maar heen’ dus die man gaat naar die wc. maar na twee uur is hij nog niet terug dus de vrouw van de man die naar de wc ging en de man die het feest organiseert rennen het weiland in, rukken de deur open en zien de man dood op de wc zitten. ‘onee zegt de vrouw ik had het kunnen weten thuis houd hij ook altijd zijn adem in tot hij ‘plons’ hoort!
Marja MIentjes
Marja MIentjes - leuk stukje proza
Loop niet achter me, ik wil niet leiden. Loop niet voor me, ik wil niet volgen. Loop gewoon naast me, en geef me je DONG…..
Mats
Mats - tips
Stel: Je wilt lekker vreemdgaan maar natuurlijk niet dat je partner er achter komt. Lees dan goed de volgende tips. Ga je vreemd? Vertel het dan nooit aan iemand anders. Hiermee verklein je de kans dat je door de mand valt. Gebruik altijd een condoom tijdens de sex. Heeft je partner ineens een soa? Dan heb jij een probleem! Spreek niet op te opvallende plekken af.Kijk uit dat de persoon waarmee je vreemdgaat je niet gaat claimen en je huisvagina wilt vervangen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook