This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Branae Hustily
Branae Hustily - 4 Items
Hallo allemaal; Ik ben een vrouw met veel passie voor sex, altijd al gehad en dat zal ook niet zo snel veranderen denk ik zo . Vroeger nam mijn man overal lekker de tijd voor en was onze sex echt goed . Nooit wat te klagen gehad maar laatste jaar heeft hij het zo druk op het werk dat werk steeds maar voorgaat en ik mijzelf maar een beetje moet vermaken. Nu is het gewoon even snel en klaar . Ik wil gewoon meer , wil die passie weer helemaal los laten . Genieten van alle lekkere dingen . Alles erop en eraan , van masseren tot lekker knuffelen . Ik ben eigenlijk gewoon te geil voor hem , dat heeft ie zelf ook gewoon toegegeven , zijn libido wordt met de jaren minder , hij is dan ook ouder dan ik en de mijne neemt niet af maar wil alleen maar toenemen . Ik zal nooit van hem gaan scheiden maar een heerlijke man buiten de deur is het gewoon helemaal voor mij .Koop dus snel een slipje van me en wie weet......
Branae Hustily
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Branae Hustily
burlen
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Branae Hustily
in je slipje op de fiets
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Branae Hustily
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Django
Django - humor in bed
Dames, hier nog een tip. Breng eens wat humor in bed! Seks is leuk om te doen. Zie het als spelen voor volwassenen. Het is niet iets dat ‘erbij hoort’, of dat je ‘verplicht bent aan mij’. Het is goed voor ons allebei! Het brengt ons dichter bij elkaar. Het helpt ons ook om te ontspannen. Het brengt ons genot. Benader het ook zo: als iets leuks, en niet serieus als dit meisje laatst!
Carla Kannewasser
Carla Kannewasser - vieze gedragen slipjes uit de wasmachine
Help lieve meiden De afgelopen tijd als ik m’n vieze gedragen slipjes uit de wasmachine haalt, stinkt het nog steeds, ik word er gek van!! Ik gebruik veeel van de grote reus en gebruik ook robijn wasverzachter veel maar toch... Ik heb em nu al een halfjaar maar heb em nog nooit echt gereinigd ofso... Kan iemand me tips geven wat ik moet doen of hoe je wasmachine reinigt???! Ik heb afgelopen week zakje reiniger voor wasmachine gehaald uit euroshop maar geen idee hoe je dat gebruikt.....?alle tips zijn welkom!
Bernhard
Bernhard - post
Een man woont sinds kort in een nieuw appartement en gaat naar de hal om zijn post op te halen. Als hij weer naar boven wil gaan komt er een knappe jonge vrouw in een badjas uit het appartement naast de lift. Ze raken in gesprek en plotseling valt haar badjas een stuk open waarbij hij kan zien dat ze er niets onderaan heeft. Terwijl het zweet hem uitbreekt, probeert hij constant oogcontact te houden. Na een paar minuten legt ze plotseling haar hand op zijn arm en zegt met zwoele stem: "Vlug, laten we naar mijn appartement gaan, want ik hoor iemand komen." Hij gaat met haar mee en als ze de deur achter hem gesloten heeft, leunt ze tegen de deurpost, waarbij haar badjas volledig van haar lichaam glijdt. Als ze naakt voor hem staat fluistert ze: "Wat vind je het best aan mijn lichaam?" De man zegt met een rood hoofd en schorre stem: "Nou, ik denk je oren." Ze antwoordt verbaasd en ook een beetje beledigd: "Mijn oren? Kijk eens naar deze borsten, deze dijen en dit kontje! Hoe kom je er in godsnaam bij dat mijn oren de beste dingen zijn aan dit lichaam?" Waarop de man stamelt: "Nou dat is nogal logisch. Weet je nog dat we in de hal stonden en dat je zei dat je iemand hoorde komen?" "Nou, dat was ik."
Boudesteijn
Boudesteijn - mijn voorkeur
Mijn seks voorkeuren of favorieten standjes zijn: Neuken, Pijpen, Vaginale Sex, Orale Sex, Beffen Ook heb ik belangstelling voor:Striptease, Voyeurisme, Spelletjes, Lak, Rubber, Speeltjes, Masturberen, Lingerie, Laarzen, Exhibitionisme, en Erotische Massage natuurlijk! hebben jullie dat ook of ben ik de enige?
Bertha Boterbonbon
Bertha Boterbonbon - affaire
Heb je een heftige affaire gehad of ben je voor één keer het bed in gedoken met een collega; biecht dit dan beter niet op. Je doet het vooral om van je eigen schuldgevoel af te komen, en bent dus egoïstisch bezig! Bovendien geldt hier wat niet weet wat niet deert en wie niet n*ukt die masturbeert… Sssttt en lekker voor jezelf houden dus. Of de relatie verbreken en met je minnaar verder gaan zoals ik heb gedaan….
Elmer
Elmer - de hardste TAMP van de camping!
Hoi lieve mensen! Ik ben nu op zoek naar mannen en/of vrouwen om van elkaars lichaam te genieten. Misschien kunnen we eerst sms-en om vervolgens wat af te spreken. Ps. afgelopen zomer had ik de hardste TAMP van de camping!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook