This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nicole Roderick
Nicole Roderick - 4 Items
hay guys! ik ben dus op zoek zoals iedereen hier naar een leuke vriend/slipsnifter. Ben een opgewekte, vrolijke spontane en gezellig meid en opzoek naar een serieuze relatie dus zeker niet naar alleen een eenmalig plezier Denk je dat het een klik zou kunnen worden met ons (vriendschap of relatie) dan zou ik het leuk vinden als je eens sexueelcontact met me zou willen opnemen. Groetjes!
Nicole Roderick
mijn slipje...mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicole Roderick
jesus
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicole Roderick
tja
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicole Roderick
hoi!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Disco
Disco - Harde sm
Zelf ben ik graag dominant, maar ik kan ook onderdanig zijn. Harde sm hoeft voor mij niet, maar rollenspelletjes, zweepjes, lakleer en bondage spreken me wel heel erg aan. Dus ik wilde niet iemand die zocht naar een traditionele meester/slaaf relatie, maar meer iemand die in was voor een regelmatig contact waarbij kinky spelletjes een belangrijk onderdeel vormen!
Ab Veuger
Ab Veuger - melken
Laatst kwam ik weer wat filmpjes tegen over de kunst van het prostaat-melken. Ik was meteen verkocht. Dat moet ik ook kunnen, dacht ik. Maar ik had geen geschikt gereedschap om in mijn anus te duwen. Het moet dus mogelijk zijn om met een krom voorwerp mijn zaadblaasjes uit te drukken. Ik heb een hamersteel gebruikt, maar dat kan ik iedereen afraden want het was niet zo succesvol. Er kwam wel wat uit maar het was geen prettig gevoel. Moet nu eerst op zoek naar een nieuwe hamersteel. Op verzoek mail ik jullie een afbeelding en een screen-shot met een foto waar te zien is hoe mijn eikel nog onder het opgedroogde voorvocht zit van een paar uur masturberen.....
Richenell
Richenell - bowlen
Ik zie hier zoveel mooie praatjes staan maar het komt er allemaal op neer dat ze je niks waard vinden, Lees: dus geen gaatjes vullen! Nou! Dat kan anders! Niks geen, ik zoek een sletje een hoertje, nee! Ik zoek echte dametjes, die OP en TOP zijn. Haartjes gedaan, gezichtje in de make up, nageltjes gelakt en mooie kleertjes en natuurlijk een lekker slipje aan..Stuur mij een mail en stel je zelf maar voor, zet je looks erin en wie weet gaan we een keer bowlen!
Erik
Erik - mijn eigen PVC zeil
Naast mijn liefde voor dames leer(hebben en dragen) geniet ik tegenwoordig ook van mijn eigen PVC zeil (4 bij 6 meter) In mijn vorige woning was er een groot dak terras waar ik het zeil gespannen had. En een stevige wind wapperde hij woest heen en weer. Ik heb er filmpjes van!! Ooit hoop ik nog een keer vast gebonden te worden en een groot zeil dat tegen mij aan wapperd.mmmmmmmmm Is het genieten van stormschade ook een fetish? Het geeft me de kriebels als ik het zie!
Agaath Bezemer
Agaath Bezemer - dweil
Twee skeletten zitten bij de bar. Vraagt de ene skelet aan de barvrouw: “Graag 2 cola en en dweil.”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook