This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mae Braxtonie
Mae Braxtonie - 2 Items
Ik ben nu ongeveer een half jaar gescheiden. En dat komt omdat mijn man steeds verder wilde gaan met experimenteren op sexgebied,en niet dat ik nu zo preutse mien ben maar hij ging me toen toch echt te ver. Toen duidelijk was dat hij dat bij mij niet zou krijgen wilde hij buiten de deur en dit is allemaal zo uit de hand gelopen dat een scheiding het gevolg is geworden. Ik ben maar een gewone meid en het hoeft van mij allemaal zo gek niet. Laten we maar normaal doen dan doen we al gek genoeg toch??? Maar nu vind ik het wel tijd voor weer een leuke vriend en wie weet wat er verder van gaat komen,mijn doel is natuurlijk wel die dingen doen die mijn ex wilde dat ik ging doen.. Ga ik een keer van je horen dan?? tot slipjes...
Mae Braxtonie
mijn slipster
Thong
€ 549,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Mae Braxtonie
hier is ie dan!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - mijn schoonmoeder in haar stringetje
Hey jongens, niet te geloven weer! bij thuiskomst van mijn werk gisteren, zag ik dat er iemand thuis was.. bij aankomst in de badkamer zag ik mijn schoonmoeder in haar stringetje en BH geknield op de badkamer vloer ons wasgoed sorteren.. en wat zag ze er geil uit, pas dit moment was voor mij het eerste moment dat ik mijn schoonmoeder eigenlijk in deze toestand gezien heb, zover ik mij herinneren kan, en voor het eerst dat ik dus opgewonden werd van mijn bloed eigen schoonmoedertje!
Marc Zoon
Marc Zoon - fantasie
De tintelingen die deze vrouw voelt onder haar zonnebank of echte zon op haar huid, voel ik nu al in mijn schaamstreek. Kan met mijn fantasie hier lekker op weg zwijmelen tijdens mijn zelfbevrediging. Kijkend naar haar licht behaarde labia majora en haar verzonken clitoris druk ik in gedachten met mijn duimen haar spleetje open en ontbloot eerst haar labia minora en dan open ik haar grotje, die toegang geeft tot haar baarmoedermond. Aan de bovenkant opent zich tegelijk haar plasopening en komt haar klit tot wasdom. Aan de onderkant verschijnt uiteindelijk haar toegeknepen, bruine, heerlijk bittersmakende anus......Volgens mij heeft ze net een plas gedaan achter het boompje! haar vagina n.l. nog vochtig is van het zilte nat....... bah!
Floyd
Floyd - pooier
Ben jij opzoek naar een discreet/flexibele pooier die jou kan begeleiden met alles in deze branche?? Ik heb ruim 5 jaar ervaring.(escort/ontvangst/raamwerk) Verdiensten 60/40% jou veiligheid gewaarborgd & werken wanneer het jou uitkomt, ik ben in het bezit van een eigen website en chauffeurs. Verneem graag!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - mijn TAMP begon te wassen
Laatst stond ik in de sportschool onder de douche toen er ineens een receptioniste bij kwam. Het verbaasde me niet dat ze spontaan mijn TAMP begon te wassen. Maar dit deed ze wel heel erg lang (niet normaal gewoon),toen ze klaar was,bleef ze hem vasthouden en waste met de andere hand mijn billen waar ook maar geen einde aan kwam. Ik was sprakeloos,nou schat wat ben jij al lekker geschapen, erg mooi hoor!zei ze brutaal.. Vervolgens werd ik ook nog eens door haar afgedroogd en was totaal verlamd, ze zat naakt op de hurken en droogde langzaam mijn TAMP af,maar zo abnormaal hard en zo lang,door de eindeloze streling raakte ik vreselijk opgewonden. Helaas wilde ze niet verdergaan en loop ik er nog steeds mee rond….
Fientje Natskie
Fientje Natskie - peukies
Ik ben gestopt met roken en nou heb ik hier nog 2 sloffen peukkies liggen. Doe 'n leuk bod en ze zijn voor jou! (mag ook in natura@!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook