This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Brandi Corbinski
Brandi Corbinski - 4 Items
hallo leuke kerel! Ik ben inderdaad nog steeds single, gewoon weg omdat ik de juiste nog niet ben tegen gekomen en het me tot nu toe nog wel lekker beviel. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als evenementen begeleidster waardoor ik wel heel onregelmatig werk en ook vaak avonduren en nachturen aan de slag ben. Ik zou het wel heel fijn vinden als ik nu eens iemand zou vinden waarvan ik kan zeggen dit is hem nu! Dus iemand waar ik een leuke stabiele sexrelatie mee aan kan gaan. Denk je dat je een beetje hetzelfde zoekt als ik laat dan een keer iets horen.dikke kus~!
Brandi Corbinski
hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Brandi Corbinski
mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Brandi Corbinski
burlen
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Brandi Corbinski
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - compliment
Mijn vrouw bekeek zich in de spiegel en was niet tevreden met wat ze daar zag. Ik voel me verschrikkelijk, ik vind me oud, dik en lelijk. Ik heb het werkelijk nodig dat je me onmiddellijk een compliment maakt. Ik antwoordde: Je zicht is uitstekend. Toen is de ruzie begonnen…
Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - mijn prostaat
Mijn prostaat voelt niet als een echte knobbel of walnoot. Het is meer een zachte plek die iets dikker/ronder aanvoelt. Meestal is het ook niet zodanig gevoelig dat het meteen een sensatie is. Vaak heb ik wel prostaatvochtverlies als je er stevig op drukt. Hij zit ongeveer een vinger diep net achter het schaambeen. Min of meer tegen/rond de urineleider.Als ik water naar binnen heb laten lopen zonder te weten wat en hoe dan gaat dit voor problemen zorgen. Met de douchekop is het niet te controleren en daarom kan ik je het afraden. Het water kan de dikke darm in lopen en geruime tijd voor aandrang blijven zorgen. Ik begin altijd eerst met wat ik fijn/lekker vind en dan zie ik wel weer.......
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - intelligente mannen
Vrouwen vallen vooral voor intelligente mannen, ook al zijn ze nog zo lelijk. Slimmere mannen, zoals ik, hebben namelijk gezonder sperma…………..Sorry Guys!
Erik
Erik - nylons
Hier lezen we eindelijk de vrouwelijke kant van dit meisje en waar dat naar toe kan leiden! Het dragen van opwindende sexy nylons hierbij geeft mij vaak net die extra geile kick die ik nodig heb om in actie te komen.
Dana Baan
Dana Baan - indefinitely
What's the definition of indefinitely? When your balls are slapping up against my ass, you're in...definitely!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook