This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Brandi Flowers
Brandi Flowers - 2 Items
Hey hallo. Ik werk in een bloemen zaak. Heerlijk zo met een deel van de natuur bezig te zijn. Vandaar dat ik een wandeling in de natuur ook zo kan waarderen. Nee hoor je hoeft niet bang te zijn ik ben geen boom knuffelaar lol. Maar wat de natuur geeft is lang niet altijd verkeerd toch… Nu ik al weer een tijdje single ben begint het wel weer te kriebelen. Met regelmaat zie ik mannen die voor hun vrouw een bloemetje komen halen. Ik weet heus wel dat dit voornamelijk is omdat ze dan jarig zijn of omdat er iets goed te maken valt. In mijn fantasie is het toch meer gewoon om die ander zo ver te krijgen je weer van een andere kant te zien. Oh jee ik doe het zelfs ook op papier. Als ik eenmaal begin te fantaseren dan is het moeilijk stoppen. Maar wil jij nog meer over mijn fantasieën weten wacht dan niet en stuur mij een leuk berichtje; als je bij mij in de zaak een "vingerplant" bestelt mag je gelijk mee naar achteren!
Brandi Flowers
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Brandi Flowers
no porn!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - wakker
Een man komt een politiebureau binnen en zegt tegen de dienstdoende agent: “Ik heb begrepen dat de inbreker die in ons huis heeft ingebroken gearresteerd is. Ik wil graag even een woordje met hem spreken”. De agent: “Ik begrijp dat u kwaad bent meneer, maar dit kan ik natuurlijk niet toelaten”. “Nee nee, u begrijpt me verkeerd,” zegt de man, “ik wil alleen maar van hem weten hoe hij binnen is gekomen, zonder mijn vrouw wakker te maken”.
Ed
Ed - Verander je dieet
Raar maar waar: je dieet heeft een invloed op de ervaring van anale seks. Eet veel vezels en rauwe groenten en fruit, wat de darmen moet stimuleren. Een regelmatige darmactiviteit draagt bij tot een aangename ervaring, al kan een darmspoeling ook altijd helpen. Eet geen vezels enkele uren voor de activiteit, maar blijf ze wel verwerken in je algemene eetgewoonte! Dat doe ik zelf ook altijd.
Miko
Miko - collage
Gelukkig zijn er nog mensen die zich niet schamen hun intiemste plekjes hier te laten bewonderen! Ik heb er extra lang over gedaan om een mooie collage te maken. Voor mij zijn het intieme en openhartige foto's waar het heerlijk op edgen is! Ook de mooie vol hangende balzak met grote zaadproducerende testikels boeien mij enorm! Als jullie willen dan zet ik mijn collage online!
Gerda Jorissen
Gerda Jorissen - ruilen?
Hallo! Ik zoek handige mannen die me helpen aan: 8 gipsplaten 235 lang, schroeven knauf voor de naden en schroeven, isolatie materiaal plusminus 2 cm dik 15 m2 houten regels 10 stuks 48x20 lengte 240, ondertapijt en of vloerbedekking, de kamer is 260 x 440, en ik zoek een ervaren glazenwasser die mijn ramen binnen en buiten wilt lappen. in ruil mag je mijn borsten likken en masseren of en ik kan jou masseren en aftrekken. ik kan de hele dag en ook ‘savonds! hoor graag van je....
Kirsten Kneepjes
Kirsten Kneepjes - één of andere GEILNEEF
Laatst was ik één of andere GEILNEEF voor door te vragen: Wil je dansen? Ja? Mooi. dan kan ik hier gaan zitten. (hehehe, leuk toch!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook