This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Brooke Snackberry
Brooke Snackberry - 1 Item
hallo luitjes! ik ben werkzaam in een instelling voor gehandicapten en doe dit met veel plezier. Altijd ben ik al gevallen voor oudere mannen, en via deze sympathieke weg zou ik graag in contact komen met iemand die voor een jongere vrouw valt. Misschien heb ik dit van huis uit meegekregen, mijn ouders schelen ook 15 jaar en ik ken niet 1 stel dat nog steeds zo sexueel actief is als die 2. Groetjes!
Brooke Snackberry
lekker hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - Leren pakjes en ontblote genitaliën
Laatst zag ik dit meisje met mijn vriend BART in een hotel wandelen. Hij gewoon in hemd en broek, zij - een mollig ding - ingesnoerd in een leren pakje dat er ondanks heroďsche inspanningen maar net in slaagt de borsten en bilnaad te bedekken. Een ingepakte worst op wandelende pootjes. Dit is normaal, begin ik te leren. Leren pakjes en ontblote genitaliën maken hier dus deel uit van de klederdracht!!
Fokko Fokma
Fokko Fokma - chemicus
Een chemicus, elektrotechnicus en systeembeheerder komen samen met autopech te staan, auto start niet meer. Chemicus: “Mogelijk geen brandstof meer.” Elektrotechnicus: “Misschien zit het in de bedrading.” Systeembeheerder: “Als we nu eens uitstappen en weer instappen, misschien doet ie het dan wel weer….
NICO
NICO - uitdrukker
Eindelijk heb ik er een! Mijn nieuwe zaadblaasjes-uitdrukker. Dit lijkt mij beter dan een hamersteel. En hij kan ook nog eens vibreren in 4 standen! Bij de eerstvolgende gelegenheid zal ik het eens uit proberen.
Froukje
Froukje - gangbang
Het lijkt mij leuk om eens een gangbang in het bos te hebben. In Friesland, Bakkeveen ofzo. Man of Vrouw maakt niet uit, lijkt dit je ook wat?
Chiquita
Chiquita - Tampstra
Hey Tampstra: De vraag: ''Neuken?'' is de meest directe en romantische one-liner die ik ken. Er is immers niets romantischer dan seks, toch??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook