This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Candy Cantrellie
Candy Cantrellie - 1 Item
Nooit gedacht dat ik hier een advertentie zou zetten, maar ik doe het toch haha...Hier ben ik dan en ik vraag aan jou of het je leuk lijkt om met mij samen een leuke tijd te gaan beleven. Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik een lachebekje ben, maar ben ook wel een beetje verlegen, ook al is dat niet te zien op deze foto.. Het is al even een tijdje geleden dat ik sex heb gehad, dus ik ben er alweer aan toe om iemand toe te laten in mijn leventje. En ik heb bij deze de eerste stap genomen, neem jij de tweede stap? verneem graag van je......!
Candy Cantrellie
ruik dat slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - uurtje factuurtje
Jullie wisten het misschien niet maar Ik ben trouwens ook een professioneel hovenier. Zijn er hier dames waarvan de tuin een opknap beurt nodig of moet er een keer flink gesnoeid worden of wilt u een boom verwijderd hebben? Dan bent u bij mij aan het goede adres.De betaling kan contant of in natura. (geil uurtje…) Dus wilt u uw tuin er weer mooi uit laten zien twijfel dan niet en mail me. Ik kom in gelderland, Noord-Brabant en Limburg.
Gomez
Gomez - smaakvolle foto’s
Wie heeft er voor mij nog mooie blootfoto’s?? het mag helemaal naakt zijn maar liever heb ik “bedekt naakt” ik spaar nu alleen nog maar smaakvolle foto’s!
Blasa van Putten
Blasa van Putten - wie is zijn vader
Een stel heeft samen 13 kinderen waarvan 12 blond haar hebben en blauwe ogen, een heeft zwart haar en bruine ogen en heet Hendrik. Op een dag ligt de vrouw van het stelletje op haar sterfbed en haar man zit dicht aan haar bed. De man zegt “Onze Hendrik is anders dan onze andere kinderen, heeft hij misschien een andere vader dan de rest?” Zijn vrouw zegt kortaf “Ja” “En..” zegt de man “wie is zijn vader dan?” Waarop zijn vrouw zegt “Jij!”
Nina
Nina - oproep
Welke lieve, serieuze man kan en wil mij helpen met een leuke auto? Heb je toevallig er nog eentje staan of kun je mij dan wel financieel helpen zodat ik zelf een kan kopen? Mail mij gerust je wensen. Ik ben bereid om alles terug te betalen in natura (geen extreem, foto shoot's of porno film's) Het gaat om meerdere date's afhankelijk van het bedrag of de dagwaarde van de auto. Alleen serieuze mannen graag want dit is ook een serieuze oproep !!!
Ron
Ron - 2
Een Belg, en 2 Engelsen krijgen een botsing. Zegt de Engelse: “I am sorry.” Zegt de 2e Engelse: “I am sorry too.” Zegt de belg: “I am sorry 3.”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook