This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Caitlin Ferguson
Caitlin Ferguson - 1 Item
hallo mannen! ik ben een vliegende vogel. Oftewel een sexStewardess. Natuurlijk ben ik best vaak van huis, maar zou me nu toch wel eens een keer willen settelen. Wat ik zoek, is een stabiele relatie die gebaseerd is op eerlijkheid en vertouwen. Zoals ik net al zei, ben natuurlijk best wel vaak van huis weg, en moet er wel van op aan gaan dat je dan niet met de buurvrouw ligt te rommelen (zoals mijn ex) om het zo maar even te zeggen. Dus als je nu al zoiets hebt, jee ik weet niet of ik me daar wel aan kan houden. Bespaar me dan de moeite om te reageren, want sorry dan ben ik niet op zoek naar jou. Ik hou niet van liegen of bedriegen, en zoek dat dus ook niet in mijn partner. Denk jij dat je het aankan, en durft om deze vliegende sexvogel beter te leren kennen. Dan hoor ik graag wat van je.
Caitlin Ferguson
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - fraaie sporen
Laatst moest ik bij de buurvrouw, tijdens haar vakantie, de plantjes water geven.Daar valt mijn oog als eerste op de wasmand. Een slipje van haar hangt nonchalant over het randje en ik zie de sporen van haar FOEF in het slipje zitten!!! Langzaam loop ik er naartoe en pak het slipje uit de wasmand. Ik bekijk het slipje goed en zie dat haar hete FOEF allerlei fraaie sporen heeft nagelaten en niet zomaar een beetje, maar echt veel! Zo te ruiken moet ze volgende week weer ongesteld worden want altijd in de week daarvoor heeft ze heel veel afscheiding... Nou dat was te zien, het slipje was er bijna zwaar van!!!
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - stotterschool
Een man loopt over straat en wordt aangehouden door een man die hem vraagt. “W.w.w.w.w weet U de s.s.s.s.s.stotter school?” Waarop de man terug antwoordt: “hoezo, je ken het toch al?”
Ed
Ed - onwennig
Laatst zij dokter Hans dit tegen mij: "Eerst breng ik een vinger in via uw anus voor te voelen of u voldoende ontspannen bent. Hiervoor gebruiken we een handschoentje en natuurlijke voldoende glijmiddel om het aangenamer te maken. Door mijn jarenlange ervaring weet ik wanneer dit kan en niet kan! Een prostaat massage is namelijk NIET pijnlijk, de 1ste keer soms wat vreemd en onwennig. U kan een vol gevoel ervaren wat u niet kan thuisbrengen maar dit vervaagt". Maar het voelde helemaal niet onwennig, raar he?
Harry Prick
Harry Prick - ruilen?
Dames! Ik ben een nette jonge man uit regio Den Haag die zowel beltegoed van alle merken als sigaretten van alle merken levert. Ik hoef hier geen seks voor. Ik zou wel graag je voeten mogen kussen en masseren.(hierbij blijf jij de leiding houden) Dus is je beltegoed/sigaretten op en wil je weer een nieuwe lading (ongeacht merk)??? reageer dan aub!!!
Karin de Vries
Karin de Vries - als een vrouw een mooi lichaam heeft
Eeeh hoeveel foto's kan je hier uploaden? xD Ik heb er al 10 op staan of zo maar sommige staan op privé. Ik zal niet zeggen dat ze ronduit geil zijn, maar wel classy en leuk om naar te kijken. Ik vind het super als we wat uit kunnen gaan wisselen samen, en dat hoeven dus echt niet meteen naaktfoto's te zijn hoor. Ik weet gewoon graag met wie ik chat :)) Eh ja en chatten vind ik dus wel echt heel leuk :PS vrouwen vind ik ook mooi om te zien... denk niet dat ik zo snel echt sex met een vrouw zou hebben (wel scharen!) maar kan er wel echt van genieten als een vrouw een mooi lichaam heeft wat ze durft te showen. Dusss als jij dat leuk vind als vrouw kunnen wij ook lichaamssappen met elkaar wat uitwisselen? Groetjes…..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook