This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bryleigh Raynus
Bryleigh Raynus - 2 Items
Hallo daar! ik ben geen uitgaanstype, dus vandaar dat ik het maar eens op deze manier probeer. Ben op zoek naar een leuke man van rond mijn leeftijd die kinderen geen bezwaar vind. En samen met mij iets op wil gaan bouwen (om vervolgens op te zitten.....). Ben jij die leuke man die dat met mij aandurft? zoals jullie zien heb ik mijn slipje vast uitgedaan....mmmm
Bryleigh Raynus
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Bryleigh Raynus
cursus vingeren
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - zeer onderdanig
Laatst ging ik dus een gebruikt onderbroekje halen en dit meisje bleek zeer onderdanig: zo onderging ze graag bondage hard/soft en sm hard/soft. Zo wilde ze ook dat ik de leiding nam in een aantal seks scene’s! Great!
Floyd
Floyd - mooie gedicht
De pooier stalde zich weer uit, gelikte gympen, sikje, broek, Vlechtjeshaar en grote ringen en zijn meisje stond stil in de hoek Haar dikke buik stak ver naar voren, bol gevormd, zo'n 8 maand oud, De pinda liet niet lang meer wachten, de vader liet het echter koud Een kort moment, hij stond te bellen, richte hij zijn blik op haar, Haalde zijn schouders op en lachte, en beukte haar vervolgens in elkaar
Lisanne Breeschotens
Lisanne Breeschotens - krullen
Ik heb een leuke krullenbol in mijn broekje en vind het heerlijk als jij je handen door me krullen haalt! vind jij een meid met krullen echt mooi? dan ga ik het liefst voor een echte krullenliefhebber!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - zoek pooier
Deze onderdanige jongeman zoekt een pooier/dominant (m) die hem zelf gebruikt en verhuurt/uitleent aan andere mannen/vrouwen/stellen of groepen. De pooier mag me ook filmen, fotograferen, live en herkenbaar voor de cam zetten, mits de klant daarmee akkoord gaat. Bareback geniet de voorkeur. Trefwoorden: bareback, pijpen, tongen, strelen, rimmen, likken, slikken, pis... kortom: veel mogelijkheden.
Isabella Runeux
Isabella Runeux - een BLANKE SABEL met een lemmet van maximaal 19 cm
Voor de liefhebber heb ik nog een "luxe presentatiekist" voor een BLANKE SABEL met een lemmet van maximaal 19 cm. De BLANKE SABEL en SCHEDE worden op hun plaats gehouden door twee houten STAAFMIXERS. materiaal: massief eikenhout, binnenvoering bekleed met vilt. Aan de randen van de KLIT is rekening gehouden met het plaatsen van een BEFLAP. Deze BEFLAP wordt overigens niet meegeleverd.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook