This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Buffie Tyler
Buffie Tyler - 2 Items
Hallo snifters, ik vertel eerst maar eens iets over mezelf: ik ben in het verleden zowel lichamelijk als geestelijk mishandeld geweest. Hier is een einde aan gekomen en het heeft erg veel moed en kracht gevraagd dat te overwinnen. Ik heb nog steeds moeite me helemaal te geven, dat is gebleken uit een eerdere sexrelatie, althans, poging tot sexrelatie. Ik hoop via deze weg toch een man te treffen niet meteen alles wilt maar rustig aan wil opbouwen. Ben jij die man? ruik dan eerst maar eens aan mijn slipje!
Buffie Tyler
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Buffie Tyler
cursus
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sander
Sander - ruilen
Hallo dames, ik ben groot, mooi geschapen, glad geschoren normaal postuur. Ben je nieuwsgierig , neem dan gerust contact met mij op. Ik ben kunstschilder en wil in ruil voor hete sex een schilderij kado doen. MANNEN ALLEEN HOEVEN NIET MEER TE REAGEREN!!!!!!! SVP ALLEEN SMSEN OF WHATSAPP; IK KAN NAMELIJK NIET ALTIJD OPNEMEN !!!!!!!!!!!!!!
Winston
Winston - poesje
Er zit een stelletje in een auto op de weg. Zegt de man tegen zijn jonge vrouwtje: "Als ik 200 km/u ga rijden, ga je dan strippen?" "Ja hoor," zegt het vrouwtje. Dus die gozer begint te gassen, en ja hoor bij de 200 km/u begint het vrouwtje te strippen. Natuurlijk let die gozer helemaal niet meer op de weg, dus bij de eerst volgende bocht slingeren ze uit de bocht en komt de auto op zijn kop terecht. Het vrouwtje wordt er uit geslingerd maar die gozer zit, inclusief alle kleren van zijn vrouw, nog in de auto. Dus die gozer zegt tegen zijn vriendin: "Joh, je moet hulp gaan halen, ik zit helemaal vast." "Ja, zegt het vrouwtje... maar ik ben helemaal naakt." "Nou," zegt die vent... "zie je daar mijn schoen liggen... dan doe je die maar voor je geslachtsdeel en dan ga je hulp zoeken." Dus dat vrouwtje doet dat en loopt met die schoen voor d'r poesje naar een benzinestation. Daar loopt ze naar een oude kerel toe en zegt: "Help, help, mijn vriendje zit vast!" Zegt die vent: "Sorry ik kan je niet helpen... hij zit te diep."
Lonneke Sloetjens
Lonneke Sloetjens - half slappe DONG
Voor mannen die mij anaal gaan nemen is het heel belangrijk dat de DONG echt heel stijf is. Een half slappe DONG kan namelijk niet goed langs mijn twee kringspier komen en dat verpest de anale seks. Zorg er als man dus voor dat je opgewonden bent en dat je DONG bikkelhard is!
rio
rio - Interraciale seks
Wat vinden jullie nou van Interraciale seks?? Stel een zwarte kerel met een piemel van 20 cm en een blanke chick die tussen het sexen door even lekker aan die zwartelolly mag zuigen…….
Zuster Nel
Zuster Nel - tip
Mannen even opletten! Prostaat melken is zeer nuttig als een vorm van preventieve geneeskunde, aangezien het verlicht de opbouw van zaadvocht vloeistof in de prostaat klier. Doe het daarom maandelijks, net zoals ik!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook