This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Evelyn Fuchs
Evelyn Fuchs - 1 Item
hello snifters! Ik ben een Nympf, dik maar zeer verzorgd en altijd zin! Dit hier ishet grootste badpak dat ik kon vinden by the way...... Ik zoek een pooier die mij kan helpen om mijn geile buien uit te buiten. Ben voor veel in. Zoek wel een pooier met ervaring in deze wereld en discretie en me volledig uit laten wonen is een must. Liefst voor meerdere keren per week. Dus weet jij iets voor me reageer gerust! Svp alleen serieuze reacties. XX
Evelyn Fuchs
klein slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - het hoeft niet lang pijn te doen....
Veel vrouwen vinden anale penetratie door mij vaak niet zo aangenaam of zelfs pijnlijk, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn! Een pijnloze, en wie weet zelfs genietbare, ervaring wordt het als je helemaal kalm en ontspannen bent en mijn penetratie geleidelijk aan en met wederzijdse toestemming gebeurt. De pijn is in dit geval ιcht maar slechts voor een korte periode. ………
Wim van Beffum
Wim van Beffum - ruilen?
HOI! ben jij een leuke jonge meid/dame en opzoek naar een geil laksetje of topje en een rokje aan zijkant afgezet met netstof,1 keer gedragen, en in de maat xxl??? (valt kleiner uit)en heb je daar een geil uurtje of meer voor over? reageer dan en het setje is van jou. GRAAG SERIEUZE REACTIES!!!
Rynie
Rynie - een DVP
Zondag 1 Oktober langs geweest bij een DVP! na de leuke foto's die ik gevonden had op de website heb ik eerst telefonisch een afspraak gemaakt en gevraagd of foto 's wel degelijk van haar waren, hetgeen ze positief bevestigde.:) . Na een rit van iets meer dan een uur aangebeld en mocht direct naar de derde verdieping komen waar haar appartement te vinden was en werd daar opgewacht door een oudere, maar zeer nette dame waarvan ik dacht dat het haar moeder zou kunnen zijn. Bleek dat dit de dame zelf was. In haar advertentie geeft ze een 41 te zijn, Ik schat echter dat dit minstens 55 moet zijn! Omdat ze zo gastvrij en uiterst vriendelijk was ben ik even gebleven om wat bij te komen van de lange rit. Hebben in het salon lekker gekletst en wat gedronken. (wordt vervolgd)
Ruby Berlis
Ruby Berlis - voorstel
Hallo, ik heb een voorstel: ik kan jou lekker verwennen en jij mag mij verwennen je mag met me tongzoenen en knuffelen, borsten likken en masseren, in ruil vraag ik cadeaubonnen, beltegoed, nieuwe blackberry, iphone , tablet, diesel, wii spel computer, parfum set van douglas. P.s. ik kan de hele dag en avond en uiteraard discreetheid geboden!!
rio
rio - filmpje
Ik vond laatst nog een filmpje van de "heerlijke lolly van Kees, om je vingers bij af te likken". De geilheid spat er letterlijk en figuurlijk vanaf! Veel mannen, maar ook vrouwen, kunnen enorm genieten van het vrijkomende voorvocht. Het geeft een ziltige, zeer milde "oester"smaak in je mond. Het vrijkomen en de hoeveelheid van voorvocht is bij iedere man verschillend. Meestal wordt voorvocht als positief ervaren. Maar bij sommige mannen is de productie hiervan zo sterk dat bij de geringste opwinding het vocht (te) rijkelijk vloeit...... ik zet het filmpje snel online zodat jullie zelf kunnen beoordelen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook