This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jannie Buma
Jannie Buma - 2 Items
Ik ben zo heet en wil een piemel.. Lieverd, Ik kan echt niet meer wachten en wil nu jou piemel! Bestel snel een slipje van me!
Jannie Buma
mooie slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jannie Buma
mooi logo
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - verliefd
Ik ben nog steeds ontzettend verliefd op mijn gespierde buurvrouw. Sinds ze naast me is komen wonen, ben ik al zo vaak door haar leeggemolken, dat ik de tel ben kwijtgeraakt.mmm
Anja
Anja - onder de KERSTBOOM
Hoi TOPPERS! Mijn liefde gaat heel diep maar de seks met een STAAFMIXER onder de KERSTBOOM gaat natuurlijk veel dieper!
Boudesteijn
Boudesteijn - sex voor geld
Ik denk erover wat extra geld te gaan verdienen door mijzelf te, tja verhoeren. Ik kan het geld goed gebruiken, ik kon laatst bij de viskar al niet meer afrekenen! , en ik wil wel genieten van mijn leven. Met sex voor geld kan ik gemakkelijk, veel en snel verdienen. Ik heb wat onderzoek gedaan, wat rond gevraagd en ik heb al meerdere berichten gehad van mannen die wel sex met me wilden. Ik heb echter geen idee hoeveel geld ik vragen moet/kan. Hoeveel kan ik vragen?
Angela Quaedvlieg
Angela Quaedvlieg - de dvp
Ook de dvp valt volgens mij niet in een hokje te stoppen! Die wereld is ook niet voor vrouwen zoals ik die bangig ingesteld zijn. Een dakdekker met hoogtevrees is ook niet slim net zo min als een vrouw met angststoornissen en smetvrees, of wel?? En het beeld van de Roemeentjes en Bulgaartjes wat ze hebben over seks kun je toch niet veranderen! Zij hebben seks heel anders beleefd dan wij hier deels door gebrek aan opvoeding en hun losbandigheid. Zij ne*kten vaak al het halve boerendorp veelal zonder voordat ze naar hier Europa gehaald werden. Hier gaan ze, logischerwijs, mee door daarmee door in de clubs, privι of in gangbangs!
Winfried
Winfried - raadsel
Waarom mag een dom blondje absoluut geen vibrator hebben? Dan breekt ze al haar tanden

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook