This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Brett Rossies
Brett Rossies - 4 Items
Wat ik wil is sex ik wil een keer van die dildo af!! Begint toch een beetje te vervelen namelijk Kan jij mij vanavond een echte bieden?Geef me dan snel een bericht via mijn slipjes.....xx
Brett Rossies
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Brett Rossies
spreuk
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Brett Rossies
hey gumbaree!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Brett Rossies
Danke!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Inneke Bouterse
Inneke Bouterse - VOETSEX.
DAI DAI, ik heb een liefelijke voorkeur voor VOETSEX.. Ik heb een lichtmollig lichaam met een flink volle boezem en ik hou ervan om me vrouwlijk te kleden. Meer fotos en info zijn te verkrijgen na meer contact. graag alleen reageren bij dezelfde interesses. bedankt! ps. Dikzakken ook welkom! groetjes Ineke
Peter Reetveter
Peter Reetveter - Niels
Niels rijdt een heerlijk stukje op zijn fiets. Hij is blij dat hij weer wat aan zijn conditie is gaan doen, want nu beseft hij dat hij zo veel meer energie krijgt en dus ook veel meer dingen kan doen op een dag. Daarbij is zijn sexleven er ook behoorlijk op vooruit gegaan, sinds hij weer meer aan het sporten is. Hij houdt het veel langer vol en is lang zo moe niet als hij uiteindelijk zo’n lekker wijf ondergespoten heeft!!
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - raadsel
Hoe noem je een Egyptische homo? Een Piramietje
Fokko Fokma
Fokko Fokma - shoppen
Samen met mijn vrouw ging ik laatst zomaar op een zatermiddag naar bijenkorf Rotterdam, we slenterden wat door die winkel en kwamen ineens op de afdeling lingerie terecht. Mijn vrouw grasduinde wat in de vakken en kwam ineens tevoorschijn met twee geilige slipjes! "Passen?" vroeg ze met een lachje, ik vond het prima en een sexy idee Achter zo'n gordijntje staond mijn vrouw zich uit te kleden en ik liet dat maar even zo in gedachten zag ik het gebeuren, jas uit, blousje uit, bh uit, broek uit, en dan zou ze daar staan in haar slipje. Met een geile lach op mijn gezicht keek ik om een hoekje, en inderdaad, een geile vrouw met een goed lichaam! we gaan volgende week weer!.
Veronica Tepelda
Veronica Tepelda - Te koop
Te koop: Transparante peniskoker met ader details voor extra stimulatie. De koker is 16 cm lang en heeft een flexibele diameter vanaf 2 cm. Wie doet een bod??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook