This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Britany Nola de Wit
Britany Nola de Wit - 1 Item
Ja, ja, ja, meisjes met rode haren, die kunnen kussen, dat is niet mis Meisjes met rode haren, kunnen je zeggen wat liefde isJa, ja, ja, meisjes met rode haren, kunnen je zeggen, als je ze kent. Of je de grote liefde, de grote liefde voor altijd bent! Maar meisjes met paarse haren lusten er wel pap van! bestel snel een lekker slipje van me en wie weet wat er van komt..... (je bent in ieder geval niet de eerste en ook niet de laatste!)
Britany Nola de Wit
mijn vagina
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - gelijk
We hebben allebei gelijke rechten Mijn vrouw mag eens in de week met haar vriendin uitgaan & ik ook
Lance
Lance - Albert
Mijn vriend Albert kon precies bij de mensen in huis kijken. Hij zag een mooie vrouw rondlopen, gekleed in niets anders dan sexy lingerie. Albert maakte zijn broek los en ging op n van de tuinstoelen in de door de nacht zwart gekleurde achtertuin zitten en begon aan zijn hard geworden lul te trekken. Hij leek wel in een sexbioscoop te zitten! Hij was al jaren bezig met het begluren van vreemde mensen maar had nog nooit op zon gemakkelijke wijze naar een botergeil stel kunnen loeren. Ze hadden een dichte tuin, waar niemand naar binnen kon kijken en hadden daarom de gordijnen open gelaten. Maar als je de deur die in de schutting zit niet op slot draaide, dan konden er zomaar mensen je tuin in komen lopen om van het geile spektakel te genieten!!!!
Carl
Carl - met betrekking tot de string
Tja, met betrekking tot de string zijn de tijden wel veranderd.Vroeger moest ik de dames hun broekje opentrekken om hun gaatjes te zien.Nu moet ik hun gaatjes opentrekken om hun broekje te kunnen zien!
Katinka
Katinka - vraag
Wat vinden jullie er eigenlijk van dat sommige dames en heren geld voor sex vragen? Soms kan ik het me wel voorstellen, waarom (als je dan toch sex hebt) zou je er geen geld voor vragen dan.... Ik vind prostituee wel een echt beroep want er komen dagelijks mensen naar Amsterdam en de wallen en daar verdient Nederland toch ook weer geld aan!!
Jacco Groningen
Jacco Groningen - "Pimmel."
Biologieunterricht in der Schule. Die Lehrerin fragt die Kinder, was es am Menschen alles doppelt gibt. Da kommen dann Antworten wie Hand, Auge, Ohr usw. Nur Fritzchen sagt: "Pimmel." "Nee, nee, Fritzchen", sagt die Lehrerin, "das ist total falsch." "Nein," sagt der, "mein Papa hat zwei, morgens 'n Kleinen zum Pipi machen - und abends 'n Groen, damit putzt sich Mutti immer die Zhne."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook