This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rathel Roosje
Rathel Roosje - 1 Item
Oke, laat ik eerlijk zijn. Ik heb er niet heel veel vertrouwen meer in, want ik ben nu al 2 keer getrouwd geweest, en beide mannen konden niet trouw blijven. Ik hoop toch echt dat ik de ware vindt, maar wel de ware die me ook trouw kan blijven. Ik ben manager bij een kleding concern. Ik hoop echt met heel mijn hart dat er toch nog ergens een man voor mij rond loopt, al is de moed me wel een beetje in de schoenen gezonken. Nou ik hoop dat jij het vertrouwen weer bij mij naar boven weet te halen? Bestel dan maar snel een slipje van me…
Rathel Roosje
mooi broekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ingrid Bafjes
Ingrid Bafjes - ingegroeide schaamhaartjes
Er zijn volgens mij steeds meer vrouwen (en mannen zoals ik) die hun schaamstreek ontharen. Vrouwen scheren hun vagina & venusheuvel of ontharen enkel hun bikinilijn. Mannen scheren hun balzak of de volledige schaamstreek. Helaas gaan veel mensen de mist in bij het ontharen van de schaamstreek. Soms ontstaan sneetjes of ingegroeide schaamhaartjes… En vaak is het resultaat niet echt glad en groeit het schaamhaar in een mum van tijd helaas weer terug. Mijn oplossing: trimmen!
Frank Fukking
Frank Fukking - buurman
Sinds een week weet ik dat mijn buurman naar ons ligt te kijken als we aan het n*uken zijn. Ik heb het mijn vrouw verteld en ze vond het eigenlijk wel een erg opwindende gedachte. Ik liet mijn beslissing daar dan ook van afhangen. Ik wilde namelijk een behoorlijk wilde show voor hem neerzetten met mijn eigenlijk altijd wel geile vrouwtje. Maar als zij het er niet mee eens zou zijn, dan ging het hele feest natuurlijk niet door. Jammer voor de buurman. Maar bij het horen van mijn plannen, werd mijn vrouwtje heel erg enthousiast! Ze wilde niets liever doen zelfs! ‘Als hij dan toch staat te spieken, dan moeten we het hem ook de moeite waard maken,’ had ze gezegd. Iedere Zaterdag n*uken wij in de huiskamer. Dat is ene soort traditie bij ons geworden, hoe dat tot stand is gekomen weten we allebei niet. Afgelopen zaterdag deden we het dus ook weer. Mijn dank aan de buurman is groot!
Boudesteijn
Boudesteijn - klusjesman
Hallo, deze leuke nette klusjesman/schilder biedt zich aan voor klussen in en om het huis. Betaling uitsluitend in natura. Geen leeftijdsgrens.Alles is bespreekbaar. Ook voor stellen trouwens! - Schilderen, saucen, kitten, houtrotreparatie. - Glasweefsel behangen.- Laminaatvloeren professioneel leggen.- Timmerwerkzaamheden.- Tuinwerkzaamheden.- Ophangen, bevestigen, plaatsen, installeren, aansluiten van....Ben vakbekwaam en werk zeer netjes! In het bezit van de benodigde gereedschappen.Ik ben een goed verzorgde sportieve jongeman, schoon en een gezonde dosis humor!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - school
Stel jullie eens voor dat er een school was voor hoertjes. Dan kon je,potdomme, zelfs nog zakken op je mondeling!
Elmer
Elmer - Ze deed wel steeds meer aan zelfbevrediging
Tja, ikzelf heb drie jaar in een relatie zonder SEX gezeten. Op een bepaald moment kon ik er niet meer tegen. Knuffelen, aanraken, als ik dat deed verstijfde ze helemaal. Het gekke was dat als ze wat dronk (drank) dan kwam ze los en hadden we onvoorstelbare seks!! Ik probeerde de dag daarna er dan over te praten maar zij wilde het er dan niet meer over hebben. Ze deed wel steeds meer aan zelfbevrediging maar dat ging ook met veel moeite gepaard. Een jaar nadat onze relatie op de klippen liep heb ik haar er nog eens op aangesproken. Uit haar verhaal/woorden maakte ik op dat ze sterke gevoelens had voor het eigen geslacht! De reden dat ze niet meer met mij wilde sexen was dat ik nooit voor haar een tweezijdige Double Dong dildo had gekocht. Je weet wel, zo ééntje voor dubbel genot en gelijktijdig dubbel plezier. Het bekende seksspeeltje had ik nota bene thuis liggen (in een glimmende paarse jelly uitvoering) maar heb ik haar nooit durven geven. Stom van me! !

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook