This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Brooke Richardson
Brooke Richardson - 1 Item
hey wie durft deze dame nog aan ben jij die man die nergens van terug schiet? Zal me even voorstellen ben heel stout en kom uit utrecht. En zoek iemand waarmee ik heerlijk me grenzen mee kan verleggen Dus als jij dat aan durft met mij schroom dan niet en stuur me snel een mailtje dan hoor ik je zo wie weet komen onze dromen wel snel uit xxxxx
Brooke Richardson
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - doe een aanbieding
Hallo ik zit in de WW dus wie doet deze man een leuk lekker aanbod ??minimaal 25 euro per afspraak wil ik verdienen; bijv aftrekken tegen betaling of iets anders, hoor graag.
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - een broekplaling
Tja, een broekplaling? deze benaming wordt vooral gebruikt wanneer het geslachtsorgaan in natte of glibberige toestand is, zoals die van mij!
Django
Django - boudesteijn
Mijn vriend Boudesteijn liep door de straat en zag iets wat hij echt ongelooflijk lekker vond en besloot haar daarom te volgen. Langs de huizen waar licht beneden brandde, sloop een schaduw en aan de vorm van die schaduw te zien, was het een vrouwelijk figuur. Ze bewoog heel erg atletisch en zag er zo op het eerste oog goed uit. Aangezien Boudesteijn jaren in het leger had gezeten, wist hij precies hoe hij iemand volgen moest. De voordelen van het deel uitmaken van een speciale eenheid. UIteindelijk kon hij haar toch niet bijhouden!
Dora
Dora - met je eikel over haar vagina
Psst, Jij wordt beter in bed wanneer jij je TAMP niet meteen in haar stopt, maar haar eerst opwarmt met je vinger! . Wrijf daarna met je eikel over haar vagina, over haar schaamlippen en masseer haar clitoris. Je kunt ook met je hele DONG over haar vagina wrijven. Dit kun je ook tijdens de seks doen. Haal zo af en toe je DONG uit haar vagina en wrijf dan haar eigen vocht over haar schaamlippen en clitoris. Dit zal haar enorm opwinden!
Karin Keulstra
Karin Keulstra - raadsel
Wat hebben de clitoris, verjaardagen en de wc-pot met elkaar gemeen? Mannen zitten er altijd naast

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook