This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pamela Anderstein
Pamela Anderstein - 1 Item
Zoek jij ook gewoon een stukje liefde en gezelligheid? Een leuke warme zomer om te genieten? Lekker weekendjes weg, lekker op vakantie en gewoon genieten van de dingen die het leven te bieden heeft? Dan schroom je niet en neem contact op! Zoek een leuke, gezellige man van 20 tot 40 jaar, ik vind het een klik !! Ik hou van gezelligheid en mensen om mij heen. Hou ervan leuke dingen te ondernemen en ben dus geen stilzitter! Ik ben ook geen persoon die een ander claimt, maar ik zoek wel een stukje vastigheid. Lijkt het je wat, dan hoop ik van je te horen! Xx
Pamela Anderstein
lekker hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - expositie
Ik ga in de zomer een expostie organiseren! Deze expositie ‘onderzoekt’ de houding en visie in de maatschappij ten aanzien van de vrouwelijke geslachtsdelen. De sfeer rondom de vrouwelijke geslachtsdelen en bijbehorende seksualiteit moet om een of andere reden geheimzinnig blijven; dat is best aardig, ware het niet dat het een soort geheimzinnigheid is die negatief uitpakt. Inhoudelijk richten de deelnemende kunstenaars zich op verschillende aspecten. Doen jullie ook mee?
Jaccolien van den Heuvel
Jaccolien van den Heuvel - een heuse voorbinder
Stel je hebt een man en die wilt niet op zijn knieën voor een heuse voorbinder. Wat je dan kunt doen is voorlopig blijven strelen en kriebelen bij en rond en eventueel op zijn anus. Pas als je voelt dat hij het wel prettig vind (meestal na 2 weken), dan niet meer vragen of je mag, maar heel zacht een vingertopje in de rand. Niet meer! En op die manier heel rustig opbouwen. Als je het vraagt dan zal zijn mening n.l. eerder negatief uitvallen. Ga dus uit van neutraal en bouw het rustig op. Als je echt niet mag geeft hij dat heus wel aan…..
Jacco Groningen
Jacco Groningen - kleren
Mn vrouw is bang dat haar kleren gestolen worden, daarom heeft ze sinds kort een sterke jongeman ingehuurd die in de kast op haar kleren past!
Winfried
Winfried - fris geschoren
Met trillende handen maakte ik de kleine enveloppe open met een slipje van dit meisje open. Er zat ook een briefje bij. Ik las: A; Alleen door gaan als je precies doet wat ik zeg B; Pak een handdoek, washand, warm water, scheermes en schuim. C; Kleed je helemaal uit. D; Start je webcam. E; als je zover bent en niet meer twijfelt bel dan met 06-23****6 Het laat zich raden hoe het afliep. En ik ben weer fris geschoren!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook