This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Patrice van Hoboken
Patrice van Hoboken - 1 Item
hallo allemaal! Ik zoek een man die ook wel van spanning houd. Hierbij kan je voornamelijk denken aan erotisch masseren, dat lijkt me zo lekker en spannend maar mijn man wilt er helaas niets van weten…. Meer dan masseren lijkt mij ook heerlijk. Mijn man is lief maar de sleur ben ik zat… Wil jij ook genieten en zie jij spannend en erotisch maatje wel zitten… Reageer!!
Patrice van Hoboken
schaamhaarpruikje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marcel
Marcel - vraag
Wat roept een nymfomane het eerst als haar huis in brand staat? “Vibrator en dildo eerst!!”
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - pretlichtjes
Nadat ik een aantal slipjes van dit meisje had besteld en een paar weken chatten groeide de spanning tussen ons. Een afspraak werd gemaakt. Een strandwandeling volgde als eerste kennismaking. Allebei erg nerveus, zochten we elkaar op, op een afgesproken punt in de badplaats. Ze veerde een beetje op toen ze mij zag. Een mooie man met een stevige kaak dacht ze zeker. Na lange tijd had ik voor het eerst weer pretlichtjes in mijn ogen.
Boudesteijn
Boudesteijn - dienstaanbod
Dag dames, Wil je uitgebreid gemasseerd worden? Wil je lang en goed gebeft worden? Of ga jij voor een hardere aanpak? Ik ben groot geschapen. Ben voor een hoop in maar intiem altijd save! Ik kan naar julie toekomen maar ik kan ook ontvangen. Ik vraag 40euro voor een vol uur en 200 voor een lange nacht Heb je vragen of misschien wel interesse? Wil je blootfoto's van me zien? Bel mail sms of whatsapp me dan!
Pamela Anderstein
Pamela Anderstein - single vrouw zoekt opnieuw de passie in haar leven
Hai! Deze leuke single vrouw zoekt opnieuw de passie in haar leven. Wil niks doen zonder vooraf contact natuurlijk zodat ik zeker weet dat ik niet teleurgesteld zal worden. En jij ook natuurlijk.! Stuur dus een foto van je balzak en als ik hem mooi vind zal ik contact me je opnemen……. geil likje onder je navel…….
Josje Smit-Werkmans
Josje Smit-Werkmans - smsje
Vanochtend stuurde een lekkere kerel (ene ED) die gisteravond een gedragen slipje kwam halen me dit smsje: Goedemorgen schone slaapster! Nog maar een keer zeggen hoe heerlijk ik het met je vond gisteren. we zullen het zwaar krijgen vandaag. Gaap! Wil je supersnel weer zien! Xxxxx Is dat nou niet een ontzetten leuk, geweldig lief smsje? Ik ben echt een beetje in de wolken. ik zweef de dag nog even door in een schoon slipje .... :-)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook