This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pamela Hotseflos
Pamela Hotseflos - 4 Items
Heee mannen! Ik ben een getrouwde vrouw! Kort gezegd: Ik zoek de lusten en niet de lasten. Ik heb een lieve man die ga ik niet verlaten, maar mis het nodige tussen de lakens en vandaar mijn oproep. Mocht jij het zien zitten om met een spannende, erotische en gebonden vrouw in aanraking te komen (geen kids, strakke buik en lenig) zonder al te geheimzinnige gedoe, zie ik graag een mailtje verschijnen. XX
Pamela Hotseflos
mooi slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Pamela Hotseflos
sletje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Pamela Hotseflos
lekker beesten
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Pamela Hotseflos
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Felixa Burleson
Felixa Burleson - zo-n harde burler ;)
DAG! Ik heb ook wel eens seks gehad met een vreemde jongen waarvan ik het niet eens merkte dat hij gekomen was. Geen geluid, trilling of wat dan ook. Pas toen zijn penis slap werd vroeg ik wat er aan de hand was. Nee, doe mij dan maar zo-n harde burler ;)
Shakira
Shakira - gehurkt met mijn blote poes in de bosjes
Afgelopen zaterdag had ik een evenement waarbij ik achter de kassa moest staan. Doordat het ontzettend druk was (en de wc tegenover de kassa ontzettend stonk) had ik zoiets nou, ik hoef vanavond niet te plassen. Zo gezegd zo gedaan, totdat ik 's avonds in de bus naar huis zat. Ik had net de ene bus gemist waardoor ik al wat langer moest wachten en een langzamere bus had. Maar ik dacht, het gaat me wel lukken tot thuis. Zo halverwege snel naar de buschauffeur gelopen om te vragen of ik, bij aankomst, ergens kon plassen, want ik moest toch wel erg nodig. Dat was geen probleem, dus ik weer zitten en vol proberen te houden, gaan we net een paar hobbels over, dus ik weer naar voren naar de buschauffeur en gevraagd of dat de bus stil gezet kon worden, ik moest zo nodig plassen! Gelukkig een ontzettend lieve buschaffeur die dat ook nog deed, dus voor de bus stilstond, stond ik al buiten en snel ergens in de bosjes gaan zitten, maar omdat ik zo nodig moest heb ik geloof ik dus wel 5 minuten gehurkt met mijn blote poes in de bosjes gezeten!
Boudesteijn
Boudesteijn - gluurbuur
Makkelijker kon het laatst niet. Het enige wat ik hoefde te doen was op het balkon te gaan staan en zo keek ik perfect bij de overburen die in een gewoon rijtjeshuis woonden naar binnen en kon ik bijna alles zien. Het was donker, ik had mijn eigen lichten uit gedaan zodat niemand mij in eventueel tegenlicht zou kunnen zien staan en ik had mijn verrekijker al opgesteld, gericht op het slaapkamerraam, waar de gordijnen precies zo openstonden, dat ik alles kon zien, vanuit een bepaalde hoek. Lekker gluren naar de buurvrouw dus!
Pien Ashwyn
Pien Ashwyn - Lieve Boudesteijn
Lieve Boudesteijn, mijn man vertoont de laatste tijd hanig gedrag. Moet ik dat pikken?
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - zak
Haal je een pakje comdooms bij het Kruidvat, vraagt de verkoper: “Wil je er een zak bij?” “Nee zo lelijk is ze niet”
Gordon
Gordon - honden
Dit meisje hier heeft haar hele leven al honden, ze voelt dat ze een soort band met die dieren heeft, al van jongs af aan, maar ze heeft het nooit kunnen begrijpen, er was een soort aantrekkingskracht tot de hond. Ze begon het pas te begrijpen toen ze volwassen was……..
Mats
Mats - Teflon
Als er niets blijft plakken aan Teflon, hoe wordt Teflon dan aan de pan vastgemaakt ?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook