This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mercedes
Mercedes - 1 Item
Hallo ik ben Mercedes, ik ga mijn slipje uitdoen, maar de vraag is natuurlijk of mijn slipje net zo schoon als ik dat doe voorkomen.... Helemaal niet, mijn slipje is heel erg vies, er zitten verschillende vlekjes in! En jullie kunnen hem nu bestellen.....Doei!
Mercedes
witte vlekjes...
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - spiegeltje
Ik stond bij haar laatst naakt voor de spiegel en zei: "spiegeltje aan de wand wie heeft hier de grootste lul van het hele land?" Zegt ze: "ikke"
Ger Gansefles
Ger Gansefles - baffen2
Hoi, ik heb sinds kort iets nieuws gedaan. Een vriend van mij is Hetero. (geloof ik) maar laatst vroeg hij me of ik hem wilde pijpen. ik ben ook homo dus dat wilde ik wel. Hij kwam echt heel lekker klaar in mijn mond en daarna hebben we wat gezoend zodat jij zijn sperma kon proeven. Een paar dagen daarna hebben we nog een keer afgesproken maar toen vroeg hij of ik hem wilde baffen. dus in zijn kont likken. Ik vond dat wel super geil dus dat deed ik. maar toen ik klaar was had ik een beetje poep aan mijn tong zitten. Dat is natuurlijk heel vies maar hij vind het heel lekker als ik dat doe en hij komt echt hard klaar en dat vind ik ook wel weer geil om naar te kijken. Heeft iemand anders dit zelfde probleem?
Maarten
Maarten - sinterklaas
interessant allemaal: Ik vroeg haar vorig jaar: "Wat vraag jij aan sinterklaas?" zei ze: "Gewoon 200 euro net als aan iedereen."
Doktor Hans
Doktor Hans - zwarte streep
Dit meisje kwam laatst op mijn spreekuur en zei: : "Ik heb een zwarte streep bij mijn poes." Ik zeg: : "Doe je broek en je slipje maar even uit." Mercedes kleedt zich uit en ik bekijk het. Ik vraag haar: : "mag ik u wat vragen?" "Ja", zegt ze. "Wat voor beroep heeft u man eigenlijk?" Waarop de vrouw antwoord: "Timmerman." "Nou", zei ik , "als hij je nu eens weer beft, laat hem dan zijn potlood achter zijn oor weghalen."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook