This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Petra Verschaik
Petra Verschaik - 1 Item
Hai, ik ben al zeg ik het zelf, een lekker figuur. Ik heb ietwat dikke billen, maar daar staan 2 heerlijk dikke tieten voor tegenover. Ik ben getrouwd met een succesvolle zakenman en heb het in financieel opzicht dus goed voor elkaar, beter dan met m'n sexleven, want m'n man is altijd aan het werk en maakt lange dagen, waardoor hij 's avonds te moe is om mij eens effe lekker te verwennen, daar had ik het laats over met een vriendin, zij kende het probleem ook wel en zij was regelmatig vreemd gegaan om aan haar trekken te komen. Goed idee toch?
Petra Verschaik
allemaal slipjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Johannes
Johannes - probleem
ik heb sinds 3 maanden een vriendin en we zij allebei onervaren, maar sinds kort begin we elkaars lichaam beter te verkennen en zo heb ik haar all een paar keer gevingerd en gebeft, en natuurlijk wou zij mij ook verwennen, maar me penis die blijft meestal dan slap, van te voren is hij wel stijf. ligt dat aan de spanning bang dat ik foute doe of angst? of iets anders en kan ik er iets aan doen?????? help me, serieus reacties graag
Sharona
Sharona - halveren
Je zult je sexleven moeten halveren. Welke helft zal je laten vallen: erover praten of eraan denken?
AD
AD - chai-Yok
Chai-Yok is een wellness behandeling voor je vagina.Chai-Yok is een eeuwenoude Koreaanse traditie. Het is het verwennen van de vagina met een stoombadje. Voor deze stoombehandeling worden veertien verschillende kruiden gebruikt waaronder alsemkruid en bijvoet. De vrouwelijke hormonen zouden door deze kruiden weer in balans komen. Maar ook kunnen deze kruiden helpen tegen blaasontsteking, aambeien, stress, schimmelinfecties en onvruchtbaarheid. Ook zou je er je menstruatie mee kunnen regelen…….lekker toch?
Kaylee Kwastjes
Kaylee Kwastjes - een flexibele dildo van een kwaliteitslabel
Dag mannen, omdat jullie niet zo veel gedragen slipjes van mij bestellen gebruik ik de laatste tijd steeds vaker een DILDO! Ik heb een flexibele dildo van een kwaliteitslabel met een spitse top en bewerkte schacht aan het ene uiteinde en ronde top aan het andere uiteinde. Door zijn ergonomisch vorm voelt de dildo ook nog eens lekker aan! Alhoewel hij een harde kern heeft, buigt ie gemakkelijk in elk gewenst standje! Maar toch zit ik het liefst op jouw STAAFMIXER!
rio
rio - kikker
Een prinses komt een kikker in het bos tegen. Vraagt de prinses; als ik jou nou een kus geef, verander jij dan in een prins? Welnee, zegt de kikker, dat is mijn broer. Mij moet je eerst p****n!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook