This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Peggy Mc Intieggart
Peggy Mc Intieggart - 1 Item
Hai lieverds, Ik ben van Frans/Spaanse komaf,( een heel mixje dus hihi) Ik spreek perfect nederlands, en ben dol op geile sex bij mij is er veel mogelijk! Maar ook kan je lekker met mij babbelen.. Een echte GFE heb je zin in een leuke date? Een vluggertje of een aantal uurtjes? dan ben je hier aan het goede adres! Foto's zijn recent en echt! Ik doe uitsluitend ontvangst.. in mijn nette appartement in Barendrecht (nabij Rdam) Met voldoende parkeer gelegenheid. Ik ben dagelijks beschikbaar vanaf 21u tot 02:30 de weekende tot 5 uur. Ook kan ik je ontvangen op Ma/Di/Do overdag.. Mogelijkheden: erotische massage /knuffelen / zoenen / strelen/ beffen & nog veel meer! Mijn tarief: Inclusive all mijn mogelijkheden en meerdere hoogtepunten! Gratis parkeren voor de deur, inclusive een drankje & hapje en eventueel een heerlijke douche. 75 - een half uur. 125 - 1 uur. 175- 1.5 uur. 225- 2 uur. voor een date kan je me altijd bereiken !!!!
Peggy Mc Intieggart
frans slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Yolanda van Regenmortel
Yolanda van Regenmortel - regels
Een typische machoman huwt een typische goed uitziende vrouw en na het huwelijk legt hij volgende regels vast: "Ik kom thuis wanneer ik wil, als ik wil en hoe laat ik wil en ik verwacht geen tegenspraak. Ik verwacht een uitgebreid diner op tafel, tenzij ik je vertel dat ik niet thuis ben om te eten. Ik ga jagen, vissen, drinken en kaarten met mijn kameraden wanneer ik wil en je gaat er niet over klagen. Dat zijn mijn regels. Commentaar hierop ?" Zijn bruid zegt: "Nee, dat is goed voor mij. Begrijp wel dat er hier elke avond seks is om 7u....of je er nu bent of niet."
Bas Gitaar
Bas Gitaar - gluren
Omdat ik wel eens wilde weten waarom mijn stiefmoeder zich iedere middag in haar slaapkamer opsloot, besloot ik haar te begluren. Staat je netjes, zullen velen vermanend zeggen. Maar als ik zeg dat mijn stiefmoeder jong en mooi is zal menigeen goedkeurend knikken en zeggen: “In dat geval had ik net zo gehandeld, beste kerel.” Ter verduidelijking even het volgende verhaaltje. Mijn vader is een rijke en nogal excentrieke kunstschilder. Hij verdient vrij veel geld en gaat ermee om alsof het strooigoed is. Hij versleet heel wat vrouwen en de eerste die ik mij herinner was mijn eigen moeder, waarbij hij me verwekte!!!1
Ab Veuger
Ab Veuger - wonderen
3 wonderen van de vrouw:Melk geven zonder gras te eten,4 dagen bloeden zonder te sterven & een man laten komen zonder te roepen!!
Shanna
Shanna - vieze praatjes
penis, vagina, plas.. t wordt steeds spannender vandaag! hahaha maar wel weer wat bijgeleerd.. schaamhaarpruikjes hahaha nooit van gehoord. gesprekken over de vagina met vriendinnen,, ja hoor.. dat doe ik .. voor mij is geen enkel onderwerp raar, vies of beschamend.. maar ......mooi vind ik ze niet maar ze smaken wel lekker....
Leo
Leo - een bikkelharde DONG
Hey allemaal. Ook ik heb wel redelijk snel een bikkelharde DONG. Een meisje hoeft maar lekker te knuffelen en als ik dan een beetje ga doordenken staat ie al fier omhoog. Ik geloof waarachtig dat ik de puberfase nooit helemaal ontgroeid ben…….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook