This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pennelope Jimenee
Pennelope Jimenee - 1 Item
Hallo daar! Ik ben op zoek naar een hartelijke oprechte eerlijke lieve man spannend ondernemend handig die houdt van gezelligheid iniatief heeft creatief is en houdt van naaktcamperen met de caravan heb jij er zelf ook één???? , niveau mbo ,hobbies , musicals cabaret ,er op uit gaan ,braderies, evenementen, naaktfietsen zonder zadel ,kortom wat er te doen is , rook je houd je van een drankje ben je bourgondish , landelijk dus niet strak ingericht heb je een goed humeur gevoel voor humor ben je een honden liefhebber reageer dan via mijn gebruikte onderbroekjes!
Pennelope Jimenee
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - gleufdier in het engels
Weet iemand hier hoe je gleufdier in het engels zegt? Gleuf is: gap; slot; split; notch; cleft; fissure; ditch; groove; trench; slit en dier is: dier: animal; beast. Maar wat is nu de beste combinative?
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - raadsel
Hoe heet een slim blondje? Een golden retrieve
Agaath Bezemer
Agaath Bezemer - geen stijve
hallo, pffff ik heb een vriend die ook geen stijve kan krijen! ik ,woon net 2mnd samen,je zou zeggen dan moeten de vonken eraf springen....maar nee. vaak lukt het bij hem niet..waar het wel bij lukt is sex-site"s bezoeken,wat hij heeft gedaan in het verleden.als ik daar wel eens over begin,dan wordt ie boos en zegt...ach wijffie,dat was in het verleden.erg raar vindt ik dat!! wel opgewonden kunnen raken van die site"s.maar niet van mij!! ik zit er erg mee,en denk dat het onze relatie op den duur stuk zal maken. ik ben zelf nymphomane,,,dus je kan wel begrijpen dat ik hier mee zit.!!!
Boudesteijn
Boudesteijn - gluurbuur
Bij mij in de buurt is een man die naar binnen gluurt bij werkelijk iedereen en laatst stond hij bij mij voor het raam. Ik weet niet waarom, maar ik vind het behoorlijk opwindend. Ik heb besloten om hem een show te geven waar hij vast en zeker een keertje voor terug wil komen. Ik zag hem voor het raam staan, maar deed natuurlijk net of ik hem niet zag. Ik had de gordijnen op een redelijke spleet open laten staan, zodat je – als je dichtbij stond – alles kon zien. Hij stond echt heel dicht voor mijn raam en ik deed een romantische verlichting aan, zette een zwoel muziekje op en begon mijzelf te strippen. Ik was echt in de stemming, die kerel zou op mij rukken al was het het laatste wat ik deed. Langzaam deed ik mijn broek los en liet deze langs mijn slanke lijf naar beneden glijden. Over mijn redelijk brede heupen zakte hij naar beneden en langzaam kwamen mijn billen in beeld, die ik natuurlijk naar het raam toe gedraaid had.
Zuster Nel
Zuster Nel - erotisch getinte medische keuring
Voor man en vrouw aangeboden, erotisch getinte medische keuring ! Al uw sexuele vaardigheden worden door mij onderzocht ! vr. grt, “ de keuringsarts”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook