This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rachel & Marleen
Rachel & Marleen - 1 Item
Dag heren hou jij ook een beetje van uitdagingen? Wij wel! Nou wie zijn wij??? Wij zijn twee meiden die heel erg veel van elkaar houden maar toch zoeken we een beetje meer spanning in ons leven. Daarom zijn we op zoek naar jou de man waar we lekker eens heerlijk mee kunnen spelen. Heb jij ok eens een droom om met twee vrouwen lekker los te gaan?? Nou dit is je kans grijp die maar aan wie weet wat er gaat gebeuren toch? Wel serieuze mannen aub want op fakers reageren we niet meer! Doei, xx
Rachel & Marleen
onze slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kees Trekface
Kees Trekface - zo heet
pssst, die rook boven je hoofd… Is die van een sigaret, of ben je zelf zo heet?
Ellen Hunter
Ellen Hunter - goed huwelijk
Een goed huwelijk is tussen een (naakte) blinde vrouw en een dove man….
Lucie Šafáriová
Lucie Šafáriová - AAD
Mijn vriend Aad staarde laatst door de ruiten van de buren heen maar kon niets zien. Het was hem allang duidelijk, ze hadden door dat er iemand naar hen aan het kijken was terwijl ze lagen te n*uken en dus waren zijn kansen om lekker klaar te komen op de buren wel verkeken. En om nou op hun balkon te gaan klimmen om die kut van dat lekkere mollige wijf van naast de deur opgevuld te zien worden, dat was Aad niet teveel moeite.
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - schone zwellichamen
Hey, zullen we elkaar verblijden, door al zoenend en strelend, over elkaars schone zwellichamen te glijden, totdat je tot in het uiterste bent verwend…!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - Ze is Hindoestaans
Een vriendin van mijn vrouw vertelde mij dat ze binnenkort examen deed voor een opleiding tot schoonheidsspecialiste en dat ze daarvoor ook moest leren masseren. Ze vroeg me of ik zin had een keer langs te komen zodat ze kon oefenen. Ik keek op van deze uitnodiging. Ik had niet zo heel veel contact met haar, maar vond haar wel heel aantrekkelijk. Ze is Hindoestaans, mooie ogen, lekker figuur, maar ik dacht niet dat er een klik was tussen ons. Maar ik ging natuurlijk graag op de uitnodiging in. Toen ik daar aankwam zong ze al vrolijk: Worteltaart, worteltaart: In de winter masturbeer je het beste voor de open haard! (huh???)
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - zwarte string!
Laatst ontving ik een slipje bij de post van een onbekend meisje. Het was duidelijk dat deze niet als nieuw was opgestuurd. Het opgedroogde geil kon zelfs van een afstand niet verbergen dat deze geile string in een geile bui door een lekker priempoesje gedragen was! Omdat ik de laatste tijd even geen affaires had gehad, was ik wel nieuwsgierig geraakt. Ik keek verder in de envelop. Niks te zien. Of wel? In een hoekje zat nog een klein papiertje. Ik haalde het uit de envelop en las wat er op stond. Een e-mailadres met daarbij een knipoog en bedankt. Het handschrift was echt vrouwelijk. Vervolgens keek ik op de envelop naar het adres. Het was wel mijn adres, maar de naam klopte niet. Daar had ik helemaal niet op gelet. Dit geile stringetje was niet voor mij bedoeld maar voor ene AAD. Op de envelop stond verder geen adres. Ik kon het dus ook niet retour sturen. Wie weet zat die AAD wel ergens anders met smacht te wachten op deze zwarte string!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook